Sådan bruges en LCD-projektor Med Dell Latitude

November 16

Sådan bruges en LCD-projektor Med Dell Latitude


Mens bærbare computere som dem Dell Latitude-serien er nem at bruge og let bærbar, deling af billeder og video med dem er ikke altid let. Ved at bruge en LCD-projektor med en Dell Latitude laptop, er det nemt at lade andre se, hvad der bliver vist på den bærbare skærm. Tilslutning og brug af en LCD-projektor med en af ​​disse laptops bør kun tage et par minutter. Bedre endnu, bør processen med at tilslutte projektoren blive endnu hurtigere efter den første gang, at de er forbundet.

Instruktioner

1 Sluk både LCD-projektor og den bærbare computer, hvis de ikke allerede er slukket.

2 Slut Dell Latitude bærbare og projektoren ved at knytte den ene ende af VGA-kabel til hver af dem. Brug VGA kablet stikkets fingerskruer til at holde stik stramt på plads.

3 Tænd for LCD-projektor, og tænd derefter den bærbare computer. Projektoren kan tage op til 20 sekunder eller længere, før den er fuldt opvarmet og klar til at projicere et billede, en status, som på mange projektorer er angivet med en "klar" lys.

4 Højreklik på skrivebordet af Dell Latitude, vælge "Grafik Egenskaber ..." fra genvejsmenuen, der åbnes. Vælg "Display Devices" fanen i det nye vindue, der åbnes.

5 Klik på "Intel (R) Dual Display Clone" eller "Notebook + Monitor" i fanen Display Hjælpemidler at vælge den. Klik på "Anvend" og derefter klikke på "OK."

6 Vent, mens den bærbare computer genkender LCD-projektor og installerer drivere for at tillade den at blive brugt. Du kan blive bedt om at indsætte føreren disk, der fulgte med projektoren, hvis operativsystemet ikke har kompatible drivere til rådighed. Når driverne er installeret, skal projektoren begynde at vise alt, hvad der vises på Dell Latitude skærm.