Hvordan man kan forbedre færdigheder på Starcraft

January 27

Starcraft er en af ​​de mest populære computerspil nogensinde oprettet, gnister en global aktør base, der har kærnede professionelle spillere, der understøttes af en hjemmeindustri. Spillet er komplekst og svært at spille, så et par tips til, hvordan man kan forbedre Starcraft færdigheder er afgørende.

Instruktioner

1 Spil single-player version af Starcraft først. Du vil opdage, at computeren anvender stive, forudsigelige strategier i denne tilstand. Hold en log over disse strategier og bruge dem mod computeren for at se, hvordan din digitale modstander reagerer på sin egen gameplay.

2 Forbedre dine defensive evner. Opsætning solide forsvar enheder, så du kan købe tid nok til at udtænke strategier, før du starter en lovovertrædelse.

3 Lær de genvejstaster på pc'en versioner af spillet og de centrale kontroller på konsol versioner. Dette vil lade dig arbejde gnidningsløst med spillet. Arbejde mod computeren (i single-player version) er den bedste måde at forbedre dine kontrollerende færdigheder i spillet.

4 Brug Campaign Editor til at lære de terrænkort. Øv begå kortene i hukommelsen for at forbedre dine Starcraft færdigheder. Kendskab til terrænet tillader dig at bekæmpe computerens alvidenhed i single-player Starcraft og vil modvirke den anden spillers kendskab til terræner.

5 Sende billige spejdere at gøre recon. Praksis sende spejdere og analysere de data, de henter, så du kan udvikle de rigtige strategier baseret på, hvad der sker på jorden.


relaterede artikler