Sådan åbnes en Dell 8200 Tower

July 26

Desktop computer tårne ​​har normalt let at åbne sager til rengøring indersiden af ​​computeren, tilføjer ny intern hardware eller opgradering af eksisterende komponenter. Der er en særlig metode kræves for at åbne en Dell Dimension 8200 skrivebordet tårn. Mens mange stationære computere åbnes ved at fjerne skruer, den 8200 tilfælde bruger release knapper, der kræver ikke værktøj.

Instruktioner

1 Luk Windows og sluk for Dell Dimension 8200. Tag strømkablet fra bagsiden af ​​skrivebordet. Fjern kabler til alle andre enheder, herunder tastatur, mus, skærm og printer, hvis der er et tilsluttet. Frigør eventuelle netværkskabler såsom en telefonlinje eller Ethernet-kabel.

2 Aflade statisk elektricitet ved at røre en metal komponent på computeren. Kig efter en umalet metaloverflade som den omkring kortpladser på bagsiden af ​​computeren chassis.

3 Læg computeren på siden med bagsiden af ​​computeren peger mod dig. Find udløserknapperne på toppen og bunden af ​​kabinettet. Disse vil være på din højre og venstre med computeren placeret som anvist. Knapperne er lidt forsænket i sagen.

4 Skub knappen til højre og træk på toppen af ​​dækslet, indtil den side udgivelser. Skub knappen i venstre side og træk på toppen, indtil denne side udgivelser. Træk op på dækslet, indtil det åbner som en muslingeskal. Du har nu adgang til de interne komponenter til rengøring eller opgradering.

TIPS

  • Håndter computeren med forsigtighed, når du drejer det over og løfte låget for ikke at beskadige hardware.

relaterede artikler