Om Laptop Spild

February 20

Spilde væske ind i din bærbare computer kan vise sig at være din værste mareridt. Men er det ikke altid ensbetydende med, at alt er tabt. Selv om der ikke er nogen garanti for, at din bærbare pc kan overleve et udslip, der er skridt, du kan tage med det samme efter at få væske i din bærbare computer, der kan øge dine chancer for at få det op at køre igen.

Betydning

Den første ting du vil gøre, hvis du ved et uheld skulle spildes væske på din bærbare computer, er at forsøge at eliminere enhver fremtrædende fare for dig selv. Hertil kommer, for at forsøge at bevare din bærbare computer, du skal handle hurtigt. Hvis computeren er tændt, når udslippet sker, straks fjerne det fra enhver kilde til magt. Hold afbryderknappen nede i ca. 10 sekunder til sikkert lukke ned. Hvis du kører på vekselstrøm, sørge for, at dine hænder er ikke våd, og tag ledningen højre væk. Når computeren er blevet lukket ned, fjerne batteriet. Dette vil forhindre noget i at blive kortsluttet, hvis det ikke har været allerede.

Fungere

Tør computeren så tør som muligt. Forlade det åbne og hovedet (ligner en A form, som gør det muligt at ventilere), således at væsken kan løbe ud. Lad computeren tørre grundigt for to til tre dage, inden du forsøger at blive tændt. I løbet af denne tid ikke forsøge at udskifte batteriet eller genstarte computeren. Tænd din bærbare computer, før du har gjort det muligt at helt tørre, kan resultere i yderligere skader på din maskine.

Overvejelser

Hvis du kan, tage din bærbare computer til en professionel, der har specialiseret sig i computer reparation så hurtigt som muligt. Lad det åbne, på hovedet og slukket, indtil du kan få det inspiceres. Afhængigt af den væske, der er spildt i den bærbare computer, kan det skal renses. Selv om det starter op efter at lade det tørre på egen hånd, kan du stadig overveje at have din bærbare pc professionelt rengøres, afhængigt af hvad spildt på det.

Advarsel

Visse væsker kan forårsage de interne komponenter i din computer til at ruste. Nogle kan kun kræve computeren skal renses, mens afhængig af sværhedsgraden af ​​spildet og arten af ​​væsken, kan andre beskadige bundkortet eller andre komponenter i computeren.

Misforståelser

Selvom computeren kan være under garanti, være klar over, at de fleste ikke dækker din computer mod spild. Du vil højst sandsynligt nødt til at betale ud af lommen for rengøring og reparation, selv hvis dit system er dækket af en garanti.

Forebyggelse / Solution

Der er nogle notebooks, der er designet specielt til at være "spill-bevis." Selv om de kan være dyrere, måske nogle finde det at være værd at investeringen. Der er også dækker du kan købe for nogle modeller, der er designet til at beskytte mod spild.


relaterede artikler