Hvordan du formaterer teksten på Craigslist

June 18

Craigslist er en Internet rubrikannoncer hjemmeside, der giver dig mulighed for at føje HTML-koder til brødteksten i dine fortegnelser. De mere almindeligt anvendte HTML-tags, såsom fed, justere, billeder og farvestoffer understøttes. Se Craigslist hjemmeside eller nogen grundlæggende HTML guide til specifikke HTML-koder. Et pænt formateret liste er mere attraktivt og kan hjælpe emphasis vigtige salgsargumenter eller oplysninger om tilføjelsen.

Instruktioner

1 Se det acceptable HTML-koder listen på Craigslist hjemmeside. Indtast den ønskede tekst i listen i afsnittet "Beskrivelse".

2 Placer formatering kode, du vil bruge, såsom fed eller grænse, i forsiden og bagsiden af ​​den tekst, du ønsker formateret. For eksempel, hvis du ønsker at fed teksten "Prisen er ikke til forhandling," du ville placere <b> foran sætningen og </ b> i slutningen af ​​sætningen. Det skal se ud:. <B> Prisen er ikke til forhandling </ b>

3 Klik på knappen "Fortsæt" for at få vist udstationering. Enhver formateret tekst, du har indtastet, vises hvordan læseren vil se det, når de ser den liste. Hvis du har brug for at foretage ændringer, skal du klikke på knappen "Rediger Again".