Hvad er HP Memories diske?

June 10

Hvad er HP Memories diske?


Hewlett-Packard er en førende virksomhed specialiseret i computerudstyr til scanning, udskrivning og multimedie formål. Virksomheden har et produkt kaldet HP Memories Disc, der giver brugerne en række muligheder for at gemme og vise digitale fotos. HP Memories Disc Creator software giver brugerne mulighed for at brænde album, præsentationer eller diverse fotos på en tom CD-R eller DVD-R. HP giver en gratis download af softwaren på selskabets hjemmeside.

Arkivering billeder

HP Memories Diske kan tjene som et katalog over digitale fotos. Ved at importere en række fotos til softwaren, HP Memories Disc Creator filer fotografierne i uanset type ordre brugeren finder det passende. Derfra kan man udskrive filerne automatisk, skabe indeks ark. Den arkivering funktion giver brugerne mulighed for at overføre noget fra tilfældige skud til bryllupsbilleder på en tom disk, så de kan udskrives eller gengives på ethvert tidspunkt, uden at optage værdifuld plads på computer harddiske.

Oprettelse Albums

HP Memories Discs giver brugerne mulighed for at organisere deres billeder til at gøre album, komplet med temaer og designs. Ligesom scrapbøger og fysiske fotoalbum, kan brugerne tilføje stil til deres foto erindringer, men i et digitalt format. Disken skaberen software giver brugerne mulighed for at tilpasse album med forskellige skrifttyper og funktioner til at tilføje en flair til deres foretrukne erindringer.

Foto Shows

HP Memories Disc Creator software gør det muligt at omdanne en gruppe af billeder i en MMS diasshow. Disse diasshow kan bruges som en personlig måde at huske billeder eller til professionelle præsentationer. Brugere kan tilføje titelblade, musik og andre funktioner til diasshowet at give det en personlig og informativ touch.


relaterede artikler