Sådan Fix Rundll Fejl ved opstart

November 23

Sådan Fix Rundll Fejl ved opstart


En rundll32.exe fejl i Windows er almindeligt forekommende, når en computer er blevet inficeret med malware eller en virus. Rundll32.exe er en legitim Windows-system proces og bør aldrig blive slettet. Hvis du er i stand til at starte op i Windows, men får en rundll32.exe fejl ved start, din computer sandsynligvis er inficeret. Fjernelse af infektionen vil løse de fleste rundll32.exe fejl.

Instruktioner

1 Start Windows i fejlsikret tilstand. Genstart computeren og begynde at trykke på "F8" -tasten, indtil "Avancerede indstillinger for Windows" vises. Vælg "Safe Mode Ingen netværk" og tryk "Enter".

2 Køre enhver antivirus software, du har installeret på din computer, efterfulgt af antispyware-software. Ideelt set bør du have mindst to antispyware programmer, som nogle ondsindede poster opdaget af nogle produkter, men ikke andre.

3 Slet eventuelle virus eller spyware din software opdaget. Reboot. Hvis fejlmeddelelser forsvinder, behøver du ikke at gå videre.

4 Hvis rundll32.exe problemet fortsætter, Windows rundll32.exe fil er korrupt. Du skal udføre en Windows Repair installation.

5 Reparer Windows. Genstart computeren med Windows-cd'en i cd-drevet. Når du bliver bedt, trykke på en tast på tastaturet for at starte fra cd'en.

6 Vent til "Velkommen til installationsprogrammet" skærm, der indeholder en liste med valgmuligheder. Tryk på "Enter" for at vælge "Setup Windows XP." Tryk ikke på "R."

7 Vælg den Windows-installation, du vil reparere på listen (C: \ WINDOWS "Microsoft Windows ..."). Tryk på "R" for at indtaste reparation mode og "F8" for at acceptere licensaftalen Microsoft.

8 Windows vil geninstallere operativsystemet, herunder den korrupte rundll32.exe fil. Dine data og andre filer vil ikke blive berørt.

TIPS

  • Efter en Windows Repair installation, skal du muligvis køre en Windows Update til at installere hotfixes og service packs ikke inkluderet på din originale Windows-disk.
  • Pas på rådgivning fra hjemmesider, der hævder at være i stand til at løse rundll32.exe fejl. Mange indeholde links til malware eller skjulte salg pladser at få dig til at købe deres software.

relaterede artikler