Sådan bruges Apple Genius Uden en konto

March 4

Udnyttelse af Apples "Genius Bar" service på sine detailpriser steder ikke kræver, at du har en Apple-konto, men snarere et Apple produkt, der har behov for service. Hvis varen stadig er dækket af reklamationsrettens, Genius Bar services - samt eventuelle reparationer, der skal foretages off-site - er fuldt dækket. Hvis varen har passeret enden af ​​garantien, Apple associeret der hjælper dig informerer dig, hvor meget du skylder. Foretag en reservation på Apples hjemmeside, før du besøger detailbutik eget valg.

Instruktioner

1 Vælg navnet første af din tilstand og derefter Apple-forhandler den, du ønsker at besøge fra "Genius Bar Reservationer" rude. Klik på knappen "Reserve".

2 Vælg den kategori, som dit produkt tilhører - en MacBook Pro, for eksempel, hører til kategorien "Mac". Klik på "Næste", vælg udnævnelsen dato og tidspunkt, der passer med din tidsplan, og klik på "Næste" igen.

3 Indtast dit fornavn, efternavn, e-mail adresse og telefonnummer, og klik på "Næste" for at bekræfte reservationen. Notér den reservation dato på det tidspunkt, så du ikke glemmer.

4 Ankomst til Apple Store fem til 10 minutter på forhånd for din reservation tid. Check ind til din udnævnelse ved et af iPads i den forreste del af butikken. Hvis du har brug for hjælp tjekker, spørg en Apple Store associeret til at hjælpe dig. En Apple associeret tager dig til Genius Bar, når det er din tur.


relaterede artikler