Hvad er en VTS-fil?

January 31

Hvad er en VTS-fil?


DVD authoring kræver en omfattende viden om den interne sammensætning af DVD-video-og lydfiler. I modsætning til digitale videofiler, der kan afspilles på din computer med en række codecs og digitale medieafspillere, dvd'er bruge et standardiseret sæt af allerede ydede filtyper, kaldet Video titel Sets, der kan identificeres på enhver DVD-afspiller.

VTS_xx_0.IFO filer

De VTS_xx_0.IFO filer bruges til at give de grundlæggende drifts- og afspilningsfunktioner af dine DVD'er. Uden disse filer, vil afspilning af dvd'er på din DVD-afspiller være umuligt. De VTS_xx_0.IFO filer bestemmer den rækkefølge, som root menuer belastning og omfatter video-codec til din DVD. Den "xx" i filnavnet kan omfatte et tal fra et til 99, afhængigt af antallet af filer på disken. Indholdet af disse filer er duplikeret på VTS_xx_0.BUP filer. I tilfælde af at en fil er ødelagt eller beskadiget, vil din DVD-afspiller udskyde til BUP fil til at indlæse din DVD.

VTS_xx_0.VOB filer

De VTS_xx_0.VOB filer indeholder de grundlæggende menuer og andre diskmenuer findes på din DVD. Disse filer giver koden for det indre sejlads i dine DVD'er. Mens disse filer ikke er påkrævet på DVD'er, vil de, uden disse filer ikke har mulighed for at springe kapitler under afspilning eller vælge en alternativ udgangspunkt for afspilning. Den "xx" i disse filer kan også variere fra en til 99, afhængigt af mængden af ​​filer på disken.

VTS_xx_n.VOB

De faktiske videofiler er indeholdt i VTS_xx_n.VOB filer. Disse filer indeholder de vigtigste film, eventuelle bonus features og alternative video-optagelser placeret på disken. Disse filer kan også omfatte flere lydspor og undertekster oplysninger for hvert spor. Når du sikkerhedskopierer eller udtrække video fra en DVD, disse VOB filer, hvad du bliver nødt til at finde.

Brug .VTS filer

Hver VTS filtype har et formål i den endelige sammensætning af DVD. DVD authoring software vil oprette disse filtyper automatisk, når du opretter dvd'er med dine hjem filmprojekter. DVD rippe og kopiering af software ser for hver af disse filtyper til at kopiere og sikkerhedskopiere din DVD-samling. Nogle ripping software vil bruge VTS_xx_n.VOB filer og konvertere dem til MPEG-2 eller AVI filtyper.


relaterede artikler