Hvordan kan jeg gendanne min computer til helt nye?

February 5

Hvordan kan jeg gendanne min computer til helt nye?


Når du har brugt den samme computer for et stykke tid, kan du opleve fejl, afmatning og nedbrud. Computeren kan også være inficeret med virus, spyware og andre former for malware. I disse tilfælde kan det være mere effektivt at gendanne computeren tilbage til, hvordan det var, da du købte den.

Instruktioner

1 Sikkerhedskopier alle dine vigtige dokumenter, e-mail kontakter, filer og medier til en cd eller et USB-drev. De fleste af dine vigtige data vil sandsynligvis være i din "dokumenter" eller "mine dokumenter" mappe, afhængigt af din version af Windows.

Hvis du har købt noget software, at du har alle de føljetoner er nødvendige for, når du geninstallere dem.

2 Indsæt Windows eller Gendan cd i drevet. Klik på "Annuller", når programmet på cd'en åbnes.

3 Genstart computeren.

4 Kig i bunden af ​​den første skærm, der kommer på i løbet af computer opstart. Du bør kigge efter en nøgle ud for ordet "Setup". Normalt er dette "Slet" -tasten.

5 Tryk på den relevante tast et par gange, og dette vil bringe op din BIOS. Find en indstilling, der hedder enten "boot prioritet" eller "boot rækkefølge." Naviger til denne mulighed ved hjælp af piletasterne på tastaturet, og tryk på din "Enter", når du har valgt det.

6 Ændre boot prioritet, så dit cd-drev er i toppen af ​​listen ved at bruge din piletasterne til at navigere til CD \ DVD-drev og derefter trykke på den tilsvarende handling for at flytte den op. Bunden af ​​BIOS vil vise passende foranstaltninger tasten. Normalt er dette "Side Up" -tasten.

7 Kig på bunden af ​​BIOS for nøglen ved siden af ​​"Gem og Afslut Bios" og tryk denne nøgle. Tryk på "Y" på "Gem indstillinger og Exit?" Skærm.

8 Lad din computer til at genstarte, og trykke på en tast på tastaturet, når du ser \ "trykke på en tast for at starte fra cd \" prompt. Din computer vil nu starte i CD i stedet for Windows.

Afhængigt af hvilken type disk du har, kan du have flere muligheder. For at gendanne computeren tilbage til fabriksindstillingerne, skal du vælge "Install", "Geninstaller", "Gendan" eller "Factory Recovery".

Undgå indstillinger kaldet "Repair", "Scan", "Checker," eller "File Scan."

9 Følg vejledningen på skærmen for netop din disk efter at vælge et gendannelsespunkt mulighed. Computeren kan være nødvendigt at genstarte et par gange i løbet af denne proces. Fjern ikke cd indtil installationsprogrammet tilråder at gøre det.

10 Gå tilbage til BIOS, når installationen er fuldført, og ændre indstillingerne tilbage til standard. Opnå dette ved at se igen i bunden af ​​BIOS for enten en indstilling kaldet "optimerede defaults", "systemstandarder," eller "load defaults". Tryk BIOS gemme og afslutte tasten og lade maskinen starte op i Windows.

11 Installer din sikkerhedssoftware, efterfulgt ved at gå til Windows Update og downloade alle tilgængelige opdateringer. Endelig tilføje dine backup-filer tilbage til din computer. Din computer er nu ren, sikker, hurtig og ligesom helt nye.

TIPS

  • Hvis din computer er butik købte og du har mistet din opsving disk. Du kan være i stand til at anmode om en fra producenten.
  • Hvis du opretter og følge en rutinemæssig vedligeholdelse tidsplan, vil du sandsynligvis aldrig brug for at genoprette din computer igen.
  • Du kan rengøre hardware dele af din computer til at genskabe dets oprindelige rene udseende. Rene elementer såsom mus, tastatur, og inde i sagen med trykluft produkter. Rengør din skærm med skærmrens og en blød klud. Læs og følg både produktet og hardware instruktioner til rengøring og vedligeholdelse omhyggeligt.
  • Gendannelse din computer vil slette alle dine data. Dobbelttjek alt hvad du behøver er bakket op før du gendanner.
  • Efter geninstallation eller gendanne er færdig, skal du installere din sikkerhedssoftware, før du gør noget andet.

relaterede artikler