DVD-R Vs. DVD R medier

December 22

DVD-R Vs. DVD R medier


Recordable digitale videodiske (dvd'er) kommer i et par forskellige varianter, hver med sine egne styrker og ulemper. Den grundlæggende form af den skrivbare DVD er DVD-R, som giver brugeren mulighed for at skrive 4,7 gigabyte data til kun en dvd én gang; men du kan forlade disken "åben" og fortsætte med at skrive filer til ubesatte pladser på disken, indtil den er fuld. Andre typer af diske ekspandere på disse grundlæggende funktioner.

DVD-R vs DVD-R DL

DVD-R DL (Dual Layer) er den samme som DVD-R, undtagen det kommer med et ekstra lag af lagerplads, der udvider kapaciteten til 8,5 gigabyte i stedet for DVD-R standarden på 4,7 gigabyte. Andre end opbevaring forskel, de grundlæggende kapaciteter af begge diske forbliver de samme.

DVD-R vs DVD + R

DVD + R formatet er en nyere specifikation for en brændbar DVD-disk, og er derfor ikke kompatible med ældre modeller af DVD-afspillere. DVD + R har nogenlunde samme kapacitet som DVD-R, selv om det er kort med omkring 5 megabyte. Denne ekstra plads bruges af DVD + R for sin fejlretning, hvilket gør det lidt mere sikker end de DVD-R'er.

DVD-R vs DVD + R DL

Ligesom DVD-R DL, DVD + R DL udvider DVD + R-disk kapacitet til 8,5 gigabyte, men ligesom DVD + R-disk, det er 5 megabyte mindre end DVD-R DL'er grund af fejlkorrektion oplysninger.

DVD-R vs DVD-RW

DVD-RW erstatter den organiske farvestof anvendes i disken fremstillingsprocessen DVD-R med en metallegering, der giver de oplysninger brændt på disken, der skal slettes, og derefter re-skrevet. Kapaciteten af ​​DVD-RW er den samme som for DVD-R.

DVD-R vs DVD + RW

DVD + RW bruger samme metallegering farvestof som DVD-RW, så data, der skal slettes, og derefter re-skrevet. Det bruger også den samme fejlkorrektion metode, som DVD + R og DVD + R DL, der reducerer størrelsen af ​​skiven kapacitet med omkring 5 megabyte over en tilsvarende DVD-R.

DVD-R vs DVD-RAM

DVD-RAM er den ældste re-skrivbar DVD-format, der blev udviklet (DVD-RW og DVD + RW blev udviklet senere). Disken er fremstillet til at have en længere levetid end DVD-R (op til 30 år), selv om det ikke er så kompatibel med set-top dvd-afspillere. Disse diske er for det meste brugt til datalagring og er som regel dyrere end DVD-R og sværere at finde.


relaterede artikler