Sådan Burn en DVD Video Det er for stor til min DVD

July 4

Sådan Burn en DVD Video Det er for stor til min DVD


DVD'er er bekvemt for at holde videoer af familiebegivenheder og erindringer da næsten alle har en dvd-afspiller. En digital videofil, der er større end DVD'ens 4,7 gigabyte kapacitet kan ikke sættes på en enkelt DVD medmindre det er blevet komprimeret til at passe. Kompressionen kan gøres ved at få adgang til DVD-brænding programmets redigeringsfunktioner, før du brænder en dvd fra den digitale video. Et antal DVD-brænding programmer kan komprimere digital video, med tilgængelighed spænder fra freeware til betalte versioner til Mac og pc'er. Kompressionen fundet i DVD-brænding programmer arbejde på en måde svarende til, at den digitale video, der skal sættes ind på en enkelt DVD.

Instruktioner

1 Download en dvd-brænder program, som har en kompression funktion indbygget i den til skrivebordet på computeren, fx Toast Titanium til Mac eller prøveversionen af ​​Magic DVD Ripper for en pc. Dobbeltklik på ikonet på DVD-brænder program, når den er fuldt downloadet. Følg menukommandoer for at installere DVD-brænding program på computerens harddisk. Genstart pc'en, når installationen er fuldført.

2 Kør DVD-brænder program. Vælg "DVD-Video" fra drop-down menuen til højre eller under "Video" fanen. Vælg "DVD-R" fra drop-down menuen til højre eller under fanen "enheder".

3 Træk digital video fra computerens harddisk til ikonet for den DVD-brænder program - ikonet er på skrivebordet eller i Dock i venstre side af skærmen eller i bunden af ​​skærmen.

4 Vent som de digitale video-belastninger i DVD-brænding program og viser sit navn inde i en kolonne i midten af ​​DVD-brænding programmets hovedskærm.

5 Fremhæv digital videofil i midterste kolonne af DVD-brænding programmets hovedskærm. Tryk på knappen "Rediger" for at gå til "Redigering" vinduet.

6 Klik på knappen "Tab". Flyt den øverste fane under videoen vinduet til højre, indtil begyndelsen af ​​digital video vises. Flyt faneblad bund under videoen vinduet til højre, indtil den digitale video slutter. Klik på "Done" for at vende tilbage til dvd-brænding programmets hovedskærm.

7 Fremhæv digital videofil i midterste kolonne af DVD-brænding programmets hovedskærm. Klik på Encoding "knappen på DVD-brænding programmets hovedskærm for at gå til" Encoding "vinduet.

8 Vælg "Encoding" -fanen øverst i vinduet. Klik på "Automatic" knappen under fanen "Encoding". Flyt "Video Kvalitet" skyderen fra hele vejen til retten til midtpunktet mellem de to ender.

9 Klik på "OK" for at lukke vinduet og gå tilbage til DVD-brænding programmets hovedskærm.

10 Klik på "Tilpas til DVD" knappen på DVD-brænding programmets hovedskærm.

11 Skub diskskuffen af ​​dvd-drevet. Sæt tom dvd på diskskuffen. Luk diskskuffen.

12 Klik på knappen "Burn" på DVD-brænding programmets hovedskærm. Vent som digital videofil er komprimeret, så den kan passe på DVD. Vent som den komprimerede digital videofil er brændt på DVD. Afslut DVD-brænder program, når dvd'en er blevet brændt. Skub DVD.

TIPS

  • Videoer, der er udstyret masser af detaljer vil lide mest, når komprimeret til at passe på en DVD.
  • Billig tomme dvd'er kan undgå at arbejde efter et par måneder eller et år er gået - i modsætning til disse diske fremstillet af kvalitetsmaterialer.

relaterede artikler