Sådan Detect en RealPlayer ASPX Plugin på en browser og webside

May 24

Plug-in detektion på dine ASPX websider giver dig mulighed for at bede en hjemmeside besøgende til at installere software, hvis plug-in ikke er installeret på en computer. Derved undgås fejl på dine websider, når du spiller videoer ved hjælp af RealPlayer på brugerens browser. Detect plug-ins som RealPlayer bruger Javascript i din ASPX side. Hvis plug-in ikke er installeret, derefter vise et link, hvor brugeren kan installere softwaren.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" og derefter klikke på "Alle programmer". Klik på "Microsoft .NET programmering," og klik på "Visual Studio" genvej til at åbne din udvikling software.

2 Højreklik på den formular, hvor du vil opdage RealPlayer, og vælg derefter "Design View." Et vindue åbnes med HTML-koden til din ASPX fil.

3 Indtast Javascript blok og funktionsnavn i din fil. Skriv følgende kode i "<head>" og "</ head>" tags i ASPX side:

<Script type = "text / javascript">

fungere detectReal (url, omdirigere) {

}

Den "url" variabel bruges til at omdirigere brugeren til RealPlayer installation hjemmeside side, hvis plug-in ikke fundet. Den "redirect" variabel bruges til at omdirigere til din video, hvis brugeren har RealPlayer installeret.

4 Skriv den funktion kode, der registrerer RealPlayer. Skriv følgende kode i din funktion, du oprettede i trin tre:

pluginFound = detectPlugin ( "RealPlayer");

if (pluginFound)

{

alert ( 'plugin fundet');

}

Ovenstående kode registrerer RealPlayer, og hvis det konstateres, en besked boks advarer brugeren om, at det er fundet. Indberetningen vinduet bruges til at teste din Javascript-funktion.

5 Gem filen og åbne den i din browser. Hvis du har RealPlayer installeret på din computer, en besked boks popper op og fortæller dig, det har registreret RealPlayer.


relaterede artikler