Sådan Reset Security på en Seagate Momentus FDE

May 16

Sådan Reset Security på en Seagate Momentus FDE


Selv om de fleste harddiske er kompatible med "User Password" i Basic Input / Output System (BIOS) og lås uautoriserede brugere, når indstillingen er aktiveret, bryde krypteringen på de fleste drev er så simpelt som at overføre drevet til en anden computer . Den Seagate Momentus FDE række drev, dog tager sikkerhed et skridt firther med en særlig mikrochip, der bevarer password indstillingen, selv hvis drevet er fjernet fra den oprindelige computer.
For at ændre indstillingen adgangskode til en Seagate Momentus FDE harddisk, skal du ændre eller deaktivere indstillingen i systemets BIOS.

Instruktioner

1 Start computeren. Tryk på "Slet", "F1", "F2" eller en anden tast på computerens tastatur er nødvendig for at få adgang til systemet BIOS. På de fleste computere, der er en besked, der vises, når systemet først støvler, der informerer dig om nøglen er nødvendig for at få adgang til setup system eller BIOS-menuen. Vent BIOS menuskærmen vises, og derefter indtaste BIOS-adgangskode, hvis du bliver bedt om at gøre det.

2 Tryk på piletasterne til at navigere til "Set User Password," "Password Settings", "Sikkerhedsindstillinger" eller anden lignende menupunkt. Tryk på "Enter" -tasten.

3 Naviger til "Skift User Password," "Reset HDD Password", "Reset User Password" eller anden lignende optionsværdi. Tryk på "Enter" -tasten.

4 Indtast den aktuelle bruger eller harddisk adgangskode, hvis du bliver bedt om at gøre det.

5 Skriv den nye adgangskode i feltet Adgangskode, og tryk derefter på "Enter" -tasten.

6 Skriv adgangskoden igen i bekræftelsesfeltet, og tryk derefter på "Enter" -tasten.

7 Tryk på "F10" tasten eller klik på "Gem indstillinger og Exit" valgmulighed i BIOS menuskærmen. Vent til computeren til at genstarte. Når computeren er genstartet, adgangskoden på Seagate Momentus FDE harddisk nulstilles til den nye adgangskode indtastes i computerens BIOS.


relaterede artikler