Sådan registreres en ny bærbar

April 24

Sådan registreres en ny bærbar


Registrering af en ny bærbar computer kan foretage opdateringer og reparationer lettere, især hvis din garanti kræver registrering for at modtage dækning. Registreringsprocessen afhænger af producenten, og er mellem dig og producenten selv hvis du har købt computeren via en forhandler, såsom en elektronik eller stormagasin. Butikken kan generelt ikke registrere din bærbare computer for dig, selv om registrering papirarbejde ofte er inkluderet i købet, og du kan få brug din kvittering. Gem alle papirer, der fulgte med din nye bærbare computer, hvis du har brug for det senere.

Instruktioner

1 Besøg computerens producentens websted, som den, HP, Sony, Toshiba, Acer eller Dell. Bemærk, at hvis du har købt computeren direkte via producentens websted, kan det allerede være registreret.

2 Kig efter et link til "Product registrering." På Acer hjemmeside, dette er i det øverste højre hjørne, mens på HP webstedet er et link nederst på siden; Sony og Toshiba sted det under menuen "Support". Skriv "registrere" i søgefeltet på websiden, hvis du ikke kan finde et link.

3 Indtast det ønskede i felterne oplysninger. Dette kan omfatte din mærke og model nummer eller dit serienummer. Disse elementer er trykt på undersiden af ​​de fleste bærbare computere.

4 Udfyld alle nødvendige felter på websiden, og følg eventuelle vejledningen på skærmen.

5 Klik på "Send", "Complete" eller "Afslut" for at fuldføre processen. De fleste bærbare producenten websites vil vise dig en bekræftelse skærm, når processen er færdig.

TIPS

  • Klik på "Kontakt" på hjemmesiden, som regel nær bunden, for at få producentens telefonnummer, hvis du har brug for hjælp eller hellere vil registrere via telefon.

relaterede artikler