Sådan eksporteres en PST-fil fra en computer til en anden

November 7

Sådan eksporteres en PST-fil fra en computer til en anden


Microsoft Personal Storage Folder eller PST, fil indeholder alle de data, der er forbundet med dine e-mail konti i Outlook. Skulle filen bliver beskadiget eller slettet ved et uheld, tab af vigtige beskeder, kontakter og kalendere tilbage måneder eller år kan være ødelæggende. Fordi PST-fil er selvstændig, kan hele filen skal bakkes op eller eksporteres til en anden computer, der skal lagres eller importeres til Outlook. Du kan også eksportere separate personlige mapper sådan indbakken, personlige mail-mapper, kontakter eller kalendere som PST-filer.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Outlook. Klik på "File" og klik på "Indstillinger". Klik på "Avanceret". Klik på "Export".

2 Vælg "Eksporter til en fil" i guiden Import og eksport. Klik på "Næste". Klik på "Outlook-datafil" og klik "Næste".

3 Klik for at fremhæve en individuel personlig mappe såsom indbakke eller kalender eller klik på "Personal Folders" for at eksportere alle mapper. Klik på "Næste".

4 Klik på "Gennemse" for at vælge det sted, hvor den eksporterede PST-fil vil blive gemt. Hvis du flytter filen til en anden computer, gemme PST-fil på en placering, du kan nemt finde. Klik på "Erstat dubletter med produkter, der udføres." Klik på "Udfør".

5 Flyt den eksporterede PST-fil til et flytbart lager såsom en cd, dvd eller bærbar harddisk. Indsæt cd'en eller dvd i cd / dvd-drevet på den anden computer eller tilslut den bærbare harddisk til den anden computer og kopiere PST-fil.

TIPS

  • Hvis du bruger Microsoft Outlook 2002, 2003 eller 2007, er guiden Import og eksport tilgås fra menuen "Filer" ved at klikke på "Import og eksport."
  • Eksport af en PST-fil kan tage lang tid og resultere i en stor filstørrelse, især hvis du har mange e-mails med vedhæftede filer i din indbakke. Sørg for at din flytbare lagermedier har tilstrækkelig plads til at kopiere filen.