Hvordan kan jeg opgradere min computer gratis?

April 15

Hvordan kan jeg opgradere min computer gratis?


Opgradering af din computer gratis er let, især hvis du har en personlig computer med Microsofts Windows operativsystem. Opgradering af din computer er ikke bare at få ny hardware såsom mere hukommelse, eller en større harddisk. Opgradering af operativsystemet er en nem og helt gratis, når opgraderinger er tilgængelige.

Instruktioner

Opgradering af din computer gratis

1 Klik på "Start" knappen. Den startknappen er placeret på den nederste, venstre hjørne af dit værktøj bar. Hvis du har Windows Vista, "Start" knappen er en blå cirkel med Windows-logoet i centrum.

2 Klik på "Alle programmer" bar. Den "Alle programmer" bar ligger på bunden, venstre side af opstart menu, som vises, når du klikker på knappen "Start".

3 Find "Windows Update" bar. Når du har klikket på "Alle programmer" bar, en liste over alle de programmer, du har installeret på computeren vil blive vist. Rul op eller ned for at finde "Windows Update" bar. Hvis du har Windows Vista, vil den "Windows Update" bar har et ikon, der ligner en blå stykke papir og en Windows-logoet på den.

4 Klik på "Windows Update" bar.

5 Klik på "Søg efter opdateringer" bar. Når du har klikket på "Windows Update" bar, vil et pop-up vindue. På den øverste, venstre hjørne af det nye vindue, finder du "Søg efter opdateringer" bar. Din computer vil derefter se efter nye opdateringer til computeren.

6 Klik på tilgængelige opdateringer for at få din computer downloade og installere dem. Hvis der ikke er nye opdateringer til din computer, så er der ikke behov for dig at opdatere. På dette tidspunkt kan du søge efter opdateringer på internettet, men før downloade noget fra internettet, sørg for at have up-to-date virus og spyware beskyttelse.

7 Klik på knappen "Install", der vises til højre af opdateringen.

8 Klik på "Fortsæt" knappen. Hvis du har Vista, vil et pop-up vindue, spørge dig, om du har startet processen eller installerer en ny opdatering. Du har startet denne proces, så klik på "Fortsæt". Hvis vinduet ikke vises, skal du springe dette trin over.

9 Læs licensbetingelserne. Når du klikker på knappen "Fortsæt", eller hvis denne pop-up ikke syntes, når du klikker på knappen "Install", vises en anden pop-up med opdateringen licens. Det er vigtigt, at du læser licensvilkårene, så du ved hvad du accepterer ved at downloade og installere denne opdatering på din computer.

10 Klik på "Jeg accepterer licensbetingelserne." Når du har læst licensbetingelserne, hvis du er enig, skal du klikke på denne knap. Hvis du ikke er enig, skal du klikke på "Jeg afviser" knappen og derefter på "Finish". Opdateringen vil ikke downloade og vil ikke installere, hvis du ikke accepterer.

11 Klik på "Afslut" på bunden, højre hjørne af pop-up boksen. Når du har klikket "Afslut" opdateringen vil begynde at downloade og derefter automatisk installere.

12 Luk ud af alle de pop-up vinduer og kasser ved at klikke på det røde "X" knappen på toppen, højre hjørne af vinduer / bokse. Dette trin er kun nødvendigt, hvis kasserne ikke lukker på egen hånd.

13 Genstart computeren. Det meste af tiden, efter at have downloadet en opdatering, skal du genstarte computeren for at få opdateringen ændringer anvendes på din computer. Når opdateringen er færdig downloade og installere, vil en pop-op-vindue spørger, om du vil genstarte, hvis det er nødvendigt.

TIPS

  • Download ikke nogen programmer fra internettet, medmindre du har up-to-date virus og spyware beskyttelse.

relaterede artikler