Sådan Find venner fra High School på MySpace

May 10

Turning din MySpace-side ind i en improviseret high school Réunion er let, hvis du ved, hvordan man kan finde gamle high school klassekammerater ved at bruge MySpace søgemaskine. Med så mange mennesker, der bruger MySpace som en måde at kommunikere, er det nemt at finde folk, du måske har mistet kontakten med for mange år siden. At lære at finde venner fra gymnasiet på MySpace Følg disse trin.

Instruktioner

1 Log på din MySpace-konto. Hvis du ikke har en MySpace-konto, oprette en, fordi du skal slutte sig til at være i stand til at finde venner fra high school.

2 Klik på "Søg" knappen øverst på siden.

3 Rul ned til Classmate Finder i midten af ​​siden og skriv din skole navn, land og stat. Klik på "Find".

4 Gennemse profiler opført eller indsnævre din søgning til en graduering året ved at vælge året i feltet over profilerne. Du kan også indsnævre din søgning ved alder og civilstand.

5 Klik på de profiler af personer, du husker eller genkende, og klik på knappen "Tilføj til venner", som regel i venstre side af skærmen. Dette vil sende en venneanmodning til denne person. Når de godkende anmodningen ven, vil de blive tilføjet til din venneliste.

TIPS

  • Når du har alle dine venner fra gymnasiet samlet, udsende bulletiner tyder sammenkomster, eller starte en e-mail-liste at indhente.
  • Nogle af dine tidligere high school klassekammerater måske ikke har tilføjet gymnasiet til deres profil, så du vil ikke være i stand til at finde dem ved hjælp af denne funktion.

relaterede artikler