CRM Technology Fordele

September 6

CRM Technology Fordele


En effektiv Customer Relationship Management system indeholder software og database applikationer til at identificere og reagere på kundernes behov. CRM-software kan automatisere og lette funktioner en organisations sælgere, marketing team og kundeservice specialister, så de kan bedst forudse og imødekomme behovene hos deres kunder. Målet med enhver CRM-system er at personliggøre kundetransaktioner og fremme en høj grad af kundetilfredshed og fastholdelse.

Data Konsolidering & Analyse

Rygraden i hver CRM-systemet er kundedatabase. Dataene skal konsolideres i én database til at tillade salg og kundeservice fagfolk umiddelbar adgang til omfattende data. Applikationer tilbyde specifikke funktioner, der præciserer de rå data til meningsfulde oplysninger, der giver salg og kundeservice fagfolk med de oplysninger, de har brug for at personliggøre kundetransaktioner. Eventuelle rådata indsamlet under disse transaktioner kan indarbejdes i den eksisterende kundedatabase.

Kundeidentifikation & Retention

CRM-teknologi kan udnytte data indsamlet fra internettet til at identificere potentielle kunder og tilpasse virksomhedens tilbud til deres særlige behov. Data fra søgemaskiner, undersøgelser og e-handel er analyseret for at bestemme, hvilke produkter og tjenester er mest hensigtsmæssigt for den enkelte kunde. Forudsat personlige salg tilbud letter gør det indledende salg samt optrapper loyalitet fra eksisterende kunder.

Krydssalg Muligheder

CRM-teknologi giver support personale mulighed for at bidrage til virksomhedens salg. Leveringen af ​​relevante oplysninger til kundesupport personale giver dem mulighed for ikke blot for mere effektivt at løse kundens problemer, men også at tilbyde personligt skræddersyede produkttilbud under tjenesten transaktionen. Cross-selling kapaciteter kan også inkorporeres i automatiserede enheder og hjemmesider, giver yderligere muligheder for profit i disse transaktioner.

overførselsret

CRM-teknologi kan distribuere kundeoplysninger til bærbare enheder såsom PDA'er at give kundeservice specialister salg og en stor del af mobilitet. Når de ikke er bundet til en fysisk call center, kan servicepersonale løse kundens problemer på stedet, mens du bruger de oplysninger, som CRM teknologi til at identificere produkttilbud skræddersyet til den pågældende kunde. Salg fagfolk kan ligeledes foreslå yderligere tjenesteydelser eller produktpakker, mens på en kundes placering baseret på kundens tidligere køb og forespørgsler.

Forbedret Forecasting

Konsolideringen og støt erhvervelse af kundedata, at CRM-teknologi giver giver organisationer værdifuld prognoser information. Analyse af kundedata kan identificere både kort- og langsigtede tendenser i kundernes aktivitet, der kan bruges til at generere brugerdefinerede produkt og servicetilbud. Jo mere præcise prognoser, der er aktiveret som funktioner CRM teknologiens indsamling og analyse af data forbedrer en organisations beslutningsprocesser kapaciteter ved at fjerne en betydelig mængde gætteri.


relaterede artikler