Sådan kopieres og se film på din computer

May 3

Sådan kopieres og se film på din computer


Du har måske en film fil, du ønsker at se på din computer, såsom optagelser fra din seneste ferie eller en fest, er der blevet gemt på en disk. Eller måske din ven har bragt over et flashdrev eller en disk med en AVI video af en film eller tv-show, som han ønsker at dele med dig. Du kan kopiere film til din computers harddisk og se dem med software, der kommer allerede er installeret på din computer.

Instruktioner

Windows-operativsystemer

1 Sæt USB-flashdrevet med den film, du ønsker i computerens USB-port eller indsætte disken med filmen i computerens optiske drev.

2 Klik på "Start" på proceslinjen og derefter klikke på "Søg". Naviger til disken eller USB-flash-drev, og klik på filmen fil, du vil kopiere.

3 Klik på "Kopier denne fil" fra "Fil og mappeopgaver."

4 Klik for at vælge det drev eller mappe, du vil kopiere filmen til i "Kopier elementer" og derefter klikke på "Kopier".

5 Klik på "Start" på proceslinjen. Vælg "Alle programmer" og klik på "Windows Media Player".

6 Klik på "File" og derefter "Åbn" for at gå til den mappe, hvor din AVI filmen blev kopieret til at begynde at spille din video.

Apple Macintosh operativsystemer

7 Sæt USB-flashdrevet med den film, du ønsker i computerens USB-port eller indsætte disken med filmen i computerens optiske drev.

8 Klik på ikonet for flashdrevet eller disken for at åbne den.

9 Træk videofil til at kopiere det til en mappe på din harddisk.

10 Træk kopien af ​​AVI film i X-ikonet QuickTime i din dock til at åbne video med QuickTime video program.

11 Tryk på knappen "Play" for at begynde at se filmen.


relaterede artikler