Sådan installeres Wordpress Brug XAMPP 2010

October 5

Sådan installeres Wordpress Brug XAMPP 2010


XAMPP er et gratis open-source webserver pakke, du kan installere på din Windows-skrivebordet. Med XAMPP, kan du nemt køre en lokal installation af Wordpress til at hjælpe med design og udvikling af plugins eller temaer, test af kode, eller blot at køre en personlig og privat blog, som ikke er afhængig af en internetforbindelse. XAMPP indeholder også database ledelsesværktøjer og en FTP-interface til nemt overføre dine udvikling filer fra din computer til et live miljø online.

Instruktioner

1 Gå til website link Sourceforge i Ressourcer. Klik på den grønne knap "Download". Gem filen på dit skrivebord. Når overførslen er fuldført, skal du dobbeltklikke på installationsprogrammet for at starte opsætningen.

2 Vælg en destination mappe ved at klikke på "Gennemse." Destinationsmappens vil være base for din webserver, og også hvor Wordpress vil blive installeret. Vælg en mappe, som er nem at finde senere. Det anbefales ikke at installere XAMPP til din stationære eller "Dokumenter" mapper, da dette kan medføre alt for lange sti navne, der kan resultere i fejl. Som standard vil XAMPP installere til roden af ​​din "C" Drive. Klik på "Næste" for at fortsætte gennem installationen.

3 Hent Wordpress fra wordpress.org. Dobbeltklik på zip-filen for at se indholdet og klik på "Udpak alle filer". Hvis du bruger WinZip eller WinRAR, skal du klikke på ikonet Extract. Gå til den placering af anlægget XAMPP og udvide eller åbne mappen. Vælg "htdocs" mappen og klik på "OK" for at udpakke filerne. Alle dine web udvikling filer skal være placeret under "htdocs" mappe for at være tilgængelig med din webbrowser.

4 Klik på "Start", "Programmer" og "XAMPP" for at starte kontrolpanelet. Klik på "Start" knappen ved siden af ​​Apache og MySQL. Dette gør det muligt din webserver og støtte funktioner, som tillader Wordpress til at arbejde. Du bliver nødt til at gøre dette, hver gang du starter din computer, hvis du ønsker at få adgang til Wordpress gennem XAMPP.

5 Åbn din webbrowser og indtast "http: // localhost / wordpress" i adresselinjen, så klik på "Enter". opsætningsguiden Wordpress skal vises. Dette bekræfter, at XAMPP og Wordpress er begge blevet installeret på din computer korrekt. Men du bliver nødt til at oprette en database, før du kan fortsætte med at konfigurere din blog.

6 Åbn din XAMPP kontrolpanelet igen, og klik på knappen "Admin" til højre for MySQL. Dette vil lancere PHPMyAdmin, database management interface. I knappen "Opret en ny database" feltet, skriv "wordpress" og klik på "Opret". Wordpress vil bruge denne database til at gemme alle dine indlæg, kategorier og billeder.

7 Klik på fanen "privilegier" øverst på siden. Klik på "Tilføj en ny bruger" linket. Indtast dit ønskede brugernavn i feltet "Brugernavn" feltet. Indtast "localhost" i "Host" feltet. Indtast en adgangskode i de pågældende felter. Denne adgangskode skal være mellem 8-12 tegn. Brug mindst ét ​​nummer og ét specialtegn eller stort bogstav. Klik på linket "Check All" ved siden af ​​"Global privilegier" nedenfor, klik derefter på knappen "Go" når du er klar.

8 Vend tilbage til din Wordpress opsætning side og følg opsætningsguiden. Når bedt om din database oplysninger Indtast databasen navn (wordpress), vært (localhost), brugernavn og adgangskode, du lige har oprettet. Du vil blive bedt om at oprette en ekstra login og password for at få adgang Wordpress. Det er bedst ikke at bruge samme brugernavn og adgangskode, du bruger til din database. Selv om det er mindre sandsynligt din lokale installation af Wordpress vil blive kompromitteret, skal du danne god sikkerhedspraksis nu som forberedelse til levende installationer senere. Når opsætningen er færdig, vil du blive bragt til Wordpress admin login-side, hvor du kan logge ind og konfigurere din nye blog.

TIPS

  • For at få adgang temaer og plugins fra en live installation af Wordpress, kan du kopiere "wp-content" mappe fra levende wordpress installation til din "xampp \ htdocs \ wordpress" mappe, overskriver standard.
  • Du kan ikke bare kopiere en hel Wordpress installationsmappen fra en levende sted i XAMPP s "htdocs" mappen for at få adgang til et eksisterende Wordpress blog. Du skal først eksportere dine indlæg, sider, billeder og kategorier inden Wordpress fra at bruge "Export" funktion under Funktioner, og derefter importere dem til din lokalt installerede version.

relaterede artikler