Om mig Koder for IMVU

October 8

Internettet giver brugerne mange måder at forbinde og kommunikere med hinanden, herunder online chat rooms og samfund. IMVU er et gratis online community, der tilbyder flere metoder til at møde mennesker online. Hver person, der tilmelder sig for en IMVU konto får også en gratis profil side. Du kan tilpasse denne side ved at placere særlige CSS eller HTML-koder i "Om mig" tekstfeltet.

Om IMVU

IMVU er et online community, der tillader dig at oprette din egen tilpassede 3D avatar og deltage i online visuel chatrum. Du kan også oprette dine egne objekter og sælge dem til virtuel valuta fra IMVU hjemmeside katalog. Som medlem af IMVU, har du mange platforme til at give information om dig selv og dine IMVU kreationer, såsom IMVU hjemmeside.

IMVU hjemmeside

Du kan få adgang din IMVU hjemmeside til enhver tid ved at navigere til IMVU hjemmeside og logge ind på din IMVU-konto. Denne side viser oplysninger om dig og din avatar til andre medlemmer. Det giver også et sted at kontrollere samfundsinformation, såsom private beskeder, grupper og ven aktivitet. Du kan redigere den måde, din IMVU hjemmeside ser ud til andre mennesker ved at placere koder i "Om mig" i din profil. Dette er den eneste del af hjemmesiden, der tillader dig at bruge kode, ændrer layout og typografi af din profil.

Finde "Om mig" Koder

Medlemmer af IMVU samfund kompilere og dele en liste over koder og layout, som du kan bruge i "Om mig" i din hjemmeside. Du kan finde en officiel "hjemmeside Building og Design" i de IMVU fora, der giver koder, layout og oplysninger om, hvordan du ændrer koderne til at opfylde din profil behov. Du kan også finde "Om mig" koder på forskellige brugeroprettede websites såsom IMVU Space, IMVU Styles og My IMVU Avatar.

Brug "Om mig" Koder

Fremhæv og kopier koden, som du vil bruge på din IMVU hjemmeside. Naviger til din IMVU hjemmeside og klikke på "Rediger" i "Om mig" sektionen. Vælg "Rediger brugerdefineret HTML / CSS" fra menuen og en ny tekstboks vil blive vist inden "Om mig" område på din startside. Højreklik og indsæt koden i tekstfeltet og redigere den efter behov. Sørg for at læse instruktioner om, hvordan du tilpasser eller redigere den fra koden skaberen at sikre, at det fungerer korrekt. Gem ændringer til din hjemmeside, og du vil straks se effekten af ​​koden på din sides layout.