Sådan Tøm D Drive på Windows Vista

July 4

D-drevet er normalt drev på en computer forbeholdt backup og recovery-filer. Når du først installere Windows Vista, vil det bede dig om at lave en opsving disk til dine filer. Denne proces gør en sikkerhedskopi af dine vigtige programmer og filer og gemmer den på D Drive, bare i tilfælde sker noget med de ting på de vigtigste harddisk, eller C-drev. Men en gang imellem, kan noget gå galt, tvinger dig til at tømme D-drevet.

Instruktioner

Format Drev på Windows Vista

1 Klik på "Computer" fra menuen Start.

2 Gå til D Drive. Dobbeltklik på det første for at sikre det er i virkeligheden, din backup harddisk. En meddelelse skal vises, når du dobbeltklikker på, advarer dig ikke at ændre filerne, fordi de er backup-filer.

3 Højreklik på ikonet D-drevet. Gå til "Format".

4 Du vil blive spurgt, om du virkelig ønsker at formatere D-drevet. Klik på "OK" for at bekræfte.

5 Sikkerhedskopiere alle dine filer på drevet igen, så snart den er tom.

6 Genstart computeren, mens Windows installations-cd'en er i sin drev, hvis du ønsker at formatere din primære harddisk. Under opsætningen, vil du have mulighed for at omformatere drevet og geninstallere Windows. Du kan ikke omformatere din primære harddisk, mens den er i brug, som en sikkerhedsforanstaltning mod utilsigtet sletning Windows.

TIPS

  • Formatér altid et nyt drev, så snart du har installeret det, så det kan fungere sammen med resten af ​​din hardware.
  • Før formatering nogen harddisk, skal du sørge for, at filerne er sikkerhedskopieret andre steder. Hvis det er D-drevet du formaterer, bør dette ikke være et problem. C-drevet vil stadig have alle dine programmer og filer.
  • Sikkerhedskopiere alle dine filer regelmæssigt på diske, for at være forberedt på en sådan begivenhed.
  • Afhængigt af årsagen til formatering dit drev, kan du være i stand til at udføre en Quick Format i stedet for en fuld. En hurtig format ikke fuldt ud sletter dine filer, men blot opretter en ny fil bord på harddisken. Det er meget hurtigere end en almindelig format. Udfør enhver form for formatering med forsigtighed.
  • Formatering et drev vil tømme alle filer fra den. formatere aldrig et drev med filer på det, undtagen som en sidste udvej.