Hvordan laver man en "Portrait" i GIMP

August 16

Hvordan laver man en "Portrait" i GIMP


Hvis du ønsker at digitalt redigere et foto for at få det "det" x-faktor, kan du bruge GIMP til at beskære, forbedre og perfekt. Når du har fundet et portræt du ønsker at arbejde med, kan du bruge GIMP til at omdanne en almindelig snapshot til en glamour foto med softwarens airbrush og re-farve værktøjer. Du kan opnå professionelle resultater med et par klik med musen.

Instruktioner

1 Start GIMP og åbn det billede, du ønsker at blive en glamour portræt ved at klikke på "File" og "Åbn". I GIMP, har du tre separate vinduer: den vigtigste værktøjskasse, et billede projektmappe og dialogens lag. Dit billede vil blive vist i billedet projektmappe.

2 Vælg "Crop Tool" placeret i de vigtigste værktøjskasse. Dobbeltklik på det øverste venstre hjørne af hvor du vil have din beskårne portræt til at starte, og træk markøren til nederste højre hjørne for at fjerne enhver uønsket baggrundsstøj. Når du er tilfreds, skal du klikke i markeringen, og afgrøden vil træde i kraft.

3 Klik på "Color Picker Tool" og klik markøren ned på din pande, for eksempel. Denne bevægelse vil forårsage forgrundsfarven at vedtage farven på din pande, så airbrush værktøj problemfrit vil gøre sit arbejde.

4 Vælg "Airbrush Tool" og dobbeltklik og træk markøren i cirkulære bevægelser på tværs af de hudområder, du ønsker at airbrush. Efter behov, re-klik på farvevælgeren Tool til at vedtage farven til stede i dine røde kinder eller sol-garvet arme.

5 Klik på fanen "Farver" øverst i billedet projektmappe og vælg "Farvelæg", hvis det ønskes. Dette værktøj vil lade dig igen farve dit billede ved at ændre nuance, mætning og lysstyrke. Du kan opnå en sepia look, for eksempel ved at tildele den nuance at være omkring 50, eller du kan slå din glamour portræt sort-hvid ved at mindske mætningen til 0.

6 Gem dit "det" portræt ved at klikke på "File" og "Gem som".

TIPS

  • Hvis du på noget tidspunkt du har implementeret en effekt og ikke kan lide resultatet, skal du blot klikke på "Rediger" og "Fortryd" for at returnere din glamour portræt til sin tilstand direkte forud for den sidste effekt.
  • Husk at gemme din glamour skudt ved hjælp af en separat fil-navn, så du ikke erstatte selve det originale foto.

relaterede artikler