Sådan udskriver eller billeder Scan

December 26

En af de mest nyttige ting om en computer er den måde, det kan du så let at arbejde med billeder, det være sig simple web grafik eller høj opløsning fotografier. Men en vigtig del at arbejde med billeder på en computer er at få dem én og slukke for computeren på den bedste og mest effektive måde. Hvis du har udskrevet billeder (fotografier, magasin dækker), som du ønsker at arbejde med på din computer, skal du scanne dem i. Og når du har oprettet billeder på din computer eller downloades dem fra internettet eller dit digitale kamera, du kan være nødvendigt at udskrive dem ud igen. At lære at gøre disse to processer korrekt er vigtig.

Instruktioner

1 Saml alle billeder, du har brug for at scanne ind på din computer. Prøv at få den bedste kvalitet version af billedet, du kan. Du ønsker at undgå slørede, billeder eller billeder, der er revet eller falmede lav opløsning. Undtagelsen til dette punkt er, hvis du scanner i gamle fotografier at gendanne dem i et program som Photoshop eller GIMP. Men når du scanner disse sidstnævnte billeder i, være meget omhyggelig, når du håndterer dem, da ældre fotografier og andre gamle trykte materialer er ofte tør og skrøbelig.

2 Placer billedet på scannerens overflade. Prøv at justere det, så det hele passer inden scanneren område. Hvis ikke, bliver du nødt til at gøre separate scanninger og samle brikkerne i et grafikprogram. Indstil scanner softwaren til at scanne på en meget høj opløsning, da dette hjælper til at reducere moiré effekt, en støj mønster, som du nogle gange kan få, når du scanner billeder i, især fra blade. Hvis din software giver dig mulighed for, gemme det scannede billede som en TIFF eller PNG snarere end en JPEG, da JPEG reducerer automatisk kvaliteten af ​​billedet.

3 Åbn et billede, du vil udskrive i dit grafikprogram. Når du har foretaget ændringer, du ønsker at gøre det, skal du vælge "File" og klik på "Udskriv". I den dialogboks, der åbnes klikke på "Sideopsætning", "Printerindstillinger" eller anden knap, der giver dig adgang til den software, der fulgte med printeren. Vælg nu den type billede, du vil udskrive (fotografi for eksempel) og angive den ønskede kvalitet, såsom "Normal, Bedre eller Bedst." Nu udskrive dit billede.


relaterede artikler