Sådan bruges din computer til video Talking

December 29

Holde kontakten med venner og familie er lettere end nogensinde takket være den stadige udvikling af internettet. Kombinere programmer som Skype, MSN og Google med et webcam og mikrofon vil få dig chatter i realtid video med mennesker over hele verden. Opsætning af din computer til video taler er enkelt og det nødvendige udstyr er relativt billig.

Instruktioner

1 Installer dit webkamera software i henhold til anvisningerne på pakken. Hver webcam vil være anderledes, så det er vigtigt at du følger anvisningerne nøje for at sikre, at der ikke er nogen problemer, når den tid kommer til at starte videochat. Mange nyere webcams er USB-kompatibel, hvilket betyder at du kan frakoble webcam når du ikke bruger det uden at skulle geninstallere det hver gang du tilslutter den.

2 Installer din mikrofon software, hvis webcam du bruger ikke har en indbygget mikrofon. De fleste nye webkameraer kommer med en indbygget mikrofon, hvilket betyder at du ikke behøver at installere en ekstern mikrofon. Kontroller pakken på dit webcam, før du installerer en mikrofon for at se om dit kamera har en indbygget mikrofon.

3 Åbn din webbrowser, og søge efter en chat-program, der er kompatibelt med dit system. Mange chat-programmer er nemme at hente og installere, og de er gratis at bruge. Populære programmer omfatter Skype, Googles G-chat, Yahoo! Video og MSN Video.

4 Hente den nødvendige software i det program, du ønsker at bruge fra programmets hjemmeside. Du kan blive bedt om at lukke ned og genåbne din browser, før du kan bruge chat-software. Luk og genåbne din browser.

5 Inviter venner og familie til at bruge chatten program med dig, og når begge du er online, starte en videochat session ved at fremhæve deres brugernavn og indlede en videochat anmodning.

TIPS

  • Nogle bærbare computere og pc'er leveres med pre-installeret video og mikrofoner, som allerede er konfigureret til brug. Hvis du allerede har en video / mic combo i din computer, vil du kun behøver at installere chatprogram software til at komme i gang videochat.

relaterede artikler