Hvordan at spare en GIF fil som en JPEG

January 12

Hvordan at spare en GIF fil som en JPEG


Ændring af grafiske filformater for et billede er ganske let. Du behøver ikke et dyrt softwarepakke, heller ikke du nødt til at hente og installere noget. Denne lille feat tager kun et grundlæggende tekstbehandlingsprogram og et par klik med musen. Der er programmer, hvor du vil finde, at en JPEG-fil kan klare sig bedre end en GIF af forskellige årsager, og at kunne skifte filformater kan være meget praktisk. Selvfølgelig GIF-filer har deres plads så godt, og processen kan vendes, hvis det er nødvendigt.

Instruktioner

1 Start Microsoft Word, åbne et nyt dokument ( "Ctrl + N") og trække dit GIF-fil ind i arbejdsområdet. Du kan også klikke på fanen "Indsæt", derefter klikke på ikonet Billede fra hovedmenuen proceslinjen.

2 Vælg billedet og højreklik på den. Et billede formatering vises. Vælg "Gem som billede ...." File Save dialogboksen vises.

3 Naviger til den mappe og mappe, hvor du ønsker at gemme dit billede. Skriv navnet på den nye JPEG-fil i Filnavn tekstfeltet. Vælg "JPEG File Interchange Format" fra "Gem som type" drop-down tekst udvælgelse.

4 Klik på "Gem". Konverteringen er færdig.

TIPS

  • Gem dit arbejde med jævne mellemrum for at undgå at miste alt i tilfælde af et pludseligt strømsvigt eller uheld.

relaterede artikler