Adresse Bar Tricks

January 14

Adresse Bar Tricks


En Internet browser er mere magtfulde end mange mennesker er klar over. Sure, er det let at skrive en adresse og besøge et websted, men der andre nyttige ting, som en browser kan gøre for at øge produktiviteten, arbejde hastighed og præcision. Du kan have til at downloade en udvidelse til din browser for at få trinene arbejder i nogle tilfælde, men når du gør det, vil din computer automatisk udføre de funktioner, ønskede.

Hent videoer

YouTube og lignende sites vokser større hver dag, og folk strømmer til dem for hurtig adgang til indhold. Hvis du hurtigt vil hente en video fra et af disse steder, skal du skrive deturl.com/ før adresse i URL. Du vil være i stand til at gemme videoen som en Flash eller Quicktime-fil. Dette er især nyttigt for mobile enheder, der ikke understøtter Flash, men understøtter Quicktime.

Formindsk URL

Steder som Twitter giver dig mulighed for at skrive kun en vis mængde af tegn i dine indlæg, hvilket gør det vanskeligt at skrive en tweet, hvis du har en lang webadresse. Du kan minimere længden af ​​din webadresse ved at skrive bit.ly før webadresse. Det vil generere dig en webadresse, der gennemsnit omkring 25 tegn, der forlader dig nok plads til en personlig besked i dit indlæg til at ledsage URL'en.

Hvem ejer den side

Du ønsker måske at kontakte ejeren af ​​et websted, som du besøger, og du kan blive hængende, hvis de ikke liste kontaktoplysninger. For at finde ud af, hvem ejeren af ​​et website er, skal du skrive whois.domaintools.com/ i adresselinjen før adressen og der vil du se alle de oplysninger, at ejeren af ​​webstedet har registreret for at ejer den pågældende domæne.

Send dig selv en note

Hvis du tilmelder dig en gratis brugernavn på http://futz.me/site/, kan du gøre din browser sende dig links, billeder og andre filer nemt. Når du får et brugernavn, type futzme.com/xyz, efterfulgt af et mellemrum (xyz er dit unikke brugernavn) og noget, der er efter plads vil blive sendt til din e-mail-adresse. Dette kan bekvemt for forskning.


relaterede artikler