Sådan Gør CD Dækker Brug af Windows Media Player

October 31

Sådan Gør CD Dækker Brug af Windows Media Player


Sange, som du har gemt i din Windows Media Player-biblioteket har normalt CD covers forbundet med dem. Afspilleren søger efter disse dæksler i en online database. Når afspilleren enten ikke kan finde CD-omslaget, eller viser den forkerte CD cover, kan du manuelt erstatte dækslet med en billedfil fra din computer.

Instruktioner

1 Start Windows Media Player, hvis det ikke allerede kører.

2 Højreklik på Windows "Start" knappen, og vælg "Åbn Windows Stifinder" i den genvejsmenu, der vises.

3 Naviger til den mappe på din computer i Windows Stifinder, der indeholder den fil, du vil bruge som den nye CD cover billede. Hvis du har downloadet denne fil fra internettet, vil det sandsynligvis være "Desktop" eller "Downloads" mappe. Hvis du har oprettet billedet selv, vil dette sandsynligvis være den "Pictures" mappe.

4 Højreklik på billedet, og klik derefter på "Copy" i den genvejsmenu, der vises.

5 Klik på "Library" I Windows Media Player-biblioteket, derefter "Music" og derefter "Album". Dette viser alle de cd'er (albums) i biblioteket.

6 Find den cd, der har brug for nye cover.

7 Højreklik på cd-cover, du vil erstatte, og klik derefter på "Indsæt album Art" i den genvejsmenu, der vises. Afspilleren tilpasser billedet, indsætter den i CD cover placering i biblioteket og lægger en kopi af billedet til hver af sangene i at CD (album).

TIPS

  • For Player for at kunne arbejde med en billedfil, skal denne fil gemmes i BMP, GIF, JPEG, PNG eller TIFF-format. Når afspilleren tilpasser billedet til at matche den tilgængelige plads til CD-omslaget, det skaber en ny version af billedet. Det originale billede ændres ikke under denne proces.

relaterede artikler