Sådan får du adgang eBay Med HTTPS Everywhere

March 2

Sådan får du adgang eBay Med HTTPS Everywhere


HTTPS Everywhere er en add-in til Firefox-browseren, der automatisk registrerer, om en hjemmeside tilbyder en krypteret version af hjemmesiden til at øge browser sikkerhed. Hvis en krypteret version er tilgængelig, tilføjelsesprogrammet sikrer, at du surfer på hjemmesiden med kryptering, som er angivet med "https" i hjemmesiden adresselinje. Tilføjelsesprogrammet ikke holde dig fra at se hjemmesider, som eBay, og du vil have fuld adgang til alle auktion og profilsider på eBay. Det vil sikre, at når du besøger områder af eBay websted, der kræver fortrolige oplysninger, som du vil indtaste denne del af hjemmesiden med kryptering slået til.

Instruktioner

1 Start din Firefox browser og navigere til HTTPS Everywhere hjemmeside www.eff.org/https-everywhere.

2 Klik på installer linket fra hjemmesiden og lad tilføjelsesprogrammet til at installere på Firefox.

3 Genstart browseren, når installationen beder dig. HTTPS Everywhere add-in vil være aktiv, når du genstarter Firefox.

4 Naviger til eBay hjemmeside, som du normalt ville. Når du forsøger at få adgang til områder af webstedet, der kræver personlige oplysninger, så som den bruger log in side, din konto side eller fakturering side, vil tilføjelsesprogrammet automatisk sikre, at du bruger den krypterede version af siden for ekstra beskyttelse. Du kan bekræfte dette ved at lede efter den "https" foran URL-adressen i Firefox-browseren adresselinje.

TIPS

  • HTTPS Everywhere kan kun henvise dig til en krypteret side, hvis hjemmeside giver en krypteret version til den pågældende side. Nogle områder af eBay ikke har en krypteret version, så tilføjelsesprogrammet ikke kan bruge kryptering på disse sider.

relaterede artikler