Sådan Fix af tastatur og funktioner på en HP computer

March 1

HP tastaturer kommer med et væld af funktioner, men disse elementer vil ikke køre problemfrit lige ud af æsken. For at "lære" din computer hvordan man genkender de ekstra knapper og elementer på en HP computer, skal du opdatere computerens drivere. Drivere er små programmer, der fortæller computeren, hvordan man udnytter en tilsluttet enhed, hvilket er nødvendigt, når du bruger en ikke-standard tastatur som dem der findes på HP-computere.

Instruktioner

1 Naviger til HP Support side online. (Se Ressourcer) Indtast i modelnummeret til netop din computer eller tastatur, som vil tage dig direkte til en side med alle de drivere, du bliver nødt til at få din hardware fungerer korrekt.

2 Hent den nødvendige driver og gemme emnet på dit skrivebord til opbevaring.

3 Installer driveren ved at navigere til "Start" menuen, "Control Panel" og derefter "Enhedshåndtering". Derfra skal du klikke på linket til "Tastaturer."

4 Find dit tastatur i listen og dobbeltklik på den.

5 Vælg fanebladet "Driver" og vælg knappen for "Install Driver". Vælg den driver hentet i trin 1 og 2, derefter fortsætte med resten af ​​vejledningen på skærmen for at udløse den automatiske installationen.

6 Genstart computeren for at fuldføre processen, fastsættelse af funktioner og tastatur på din HP computer.