Sådan tekstur med GIMP

May 15

Sådan tekstur med GIMP


GNU Image Manipulation Program (GIMP) svarer til Photoshop. Men i modsætning til Photoshop, GIMP er gratis. Der er mange forskellige effekter, du kan anvende på billeder i GIMP, herunder en tekstureret effekt. Dette er en proces, der involverer tilsætning af en tekstureret billede, såsom sammenkrøllet papir, træ eller skrælning maling, på et andet billede. Ved at kombinere de to billeder på den rigtige måde, vil du gøre din primære billede ud som om det har et virkeligt tekstur.

Instruktioner

1 Find den tekstur, som du vil føje til din primære billede. Du kan gøre dette enten ved at skrive ordene "tekstur til photoshop" i din foretrukne søgemaskine eller ved at besøge linket i Resources.

2 Højreklik på tekstur billedet, og vælg "Gem som". Vælg en destinationsmappe til dit billede, og omdøbe det noget, som du nemt kan huske.

3 Open GIMP. Klik på "File" og "Open", og find din vigtigste billede. Dobbeltklik på filen for at importere den i GIMP.

4 Klik på "File" og "Open" og find tekstur billede, du gemte i trin 2. Dobbeltklik på filen for at importere den i GIMP. På dette tidspunkt, bør du have to billeder åbne i GIMP.

5 Naviger til vinduet for tekstur billedet. Klik på "Rediger" og vælg "Select All". Klik på "Rediger" igen, og vælg "Kopier".

6 Naviger til hovedbilledet vinduet. Klik på "Rediger" og vælg "Indsæt".

7 Naviger til "Lag" vinduet i højre side af skærmen. Højreklik på lille ikon, der repræsenterer tekstur billede (det skal sige "Floating Selection") og vælg "Nyt lag."

8 Klik på tekstur billedet én gang for at markere det. Ikonet skal sige "klistret Layer." I vinduet "Lag", klik på rullemenuen ud for ordet "Mode". Vælg "Overlay". Din tekstur og vigtigste billede skulle nu blandes som én.

9 Eksperimenter med forskellige tilstande fra drop-down menuen. For eksempel, vælge "Darken Only" vil blande tekstur billede med de lysere dele af det primære billede og give det endelige billede en samlet mørkere tone.


relaterede artikler