Sådan får du adgang Belkin Wireless G Router

May 4

Sådan får du adgang Belkin Wireless G Router


Hvis du har besluttet at aktivere sikkerhed på din Belkin router, skal du først nødt til at få adgang til routerens indstillinger til Belkin. Disse indstillinger er placeret i GUI (grafisk brugergrænseflade), og for at komme til dem, er du nødt til at have en computer hårdt kabelforbundet til selve routeren. Dette hjælper med at forhindre nogen i at få adgang til routerens indstillinger svigagtigt. Når du adgang til indstillingerne router, har du mulighed for at fastgøre routeren og blokere brugere fra det, og du har adgang til at tilslutte din router til andre routere til at øge størrelsen af ​​dit netværk.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser på en stationær computer, der hårdt forbundet til routeren. Hvis du kun har en bærbar eller dit skrivebord er også trådløst tilsluttet, tilsluttes en stationær computer eller bærbar computer til Belkin router. For at gøre dette, skal du sætte et Cat5 Ethernet-kabel i Internet / WAN-porten på bagsiden af ​​routeren og sæt den anden ende i Ethernet-porten på computeren. En kabelforbindelse er nødvendig for at få adgang til routerens indstillinger til Belkin.

2 Skriv 192.168.2.1 i feltet URL i webbrowseren og indlæse siden ved at trykke på "Return" eller "Enter" på tastaturet.

3 Indtast "admin" i brugernavn, der vises på skærmen, og lade password tom og tryk på, "Return" eller "Enter" for at få adgang til routerens indstillinger til Belkin.

TIPS

  • Hvis standard brugernavn og adgangskode ikke tillader adgang til routerens indstillinger Belkin, den eneste måde at komme ind i routeren er at mestre nulstille det til at gendanne standard brugernavn og adgangskode. For at gøre dette, holde en stift i reset hullet i bagsiden af ​​routeren i 10 sekunder. Når routeren nulstilles, vil lysene blinke.