Sådan Tilføj en Action Script til en Web Banner i Flash CS5

March 6

Sådan Tilføj en Action Script til en Web Banner i Flash CS5


Web bannere er annoncer, der spænder i toppen af ​​en webside. Når en bruger klikker på banneret, indlæser browseren hjemmesiden, eller webside, annonceres i banneret. Web bannere oprettet i Adobe Flash CS5, en førende animation program, kræver ActionScript - Flash sprog programmering - at oprette hyperlinket, der fortæller browseren, som URL til at indlæse. For at tilføje ActionScript til en banner tilføjelsesprogram, giver dig banner grafiske en instance navn, og derefter komponere et script i panelet Handlinger refererer subsystemnavnet.

Instruktioner

1 Åbn et eksisterende Flash FLA film fil, der indeholder et banner grafik, som du ønsker at tilføje ActionScript, eller oprette en ny film ved at klikke på menuen "Filer" og vælge "Ny". Dette åbner dialogboksen Nyt dokument. Indstil filmens scene størrelse, i pixels, i "Bredde" og "Højde" felter, skal du vælge "ActionScript 3.0" i listen Type, og klik derefter på "OK".

Bannere normalt fylde hele scenen. Hvis du ønsker at oprette et banner, der er 460 pixels i bredden og 60 pixels høj, for eksempel, skriv "460" i "Width" feltet og "60" i "Højde" feltet.

2 Opret bannerreklame grafik. Du kan bruge Flash s tegneværktøjer, Text Tool og animation funktioner til at skabe grafikken. Du kan oprette banneret i en grafik editor, som Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator, og importere den ind i filmen. Du kan også downloade banneret fra en af ​​de mange gratis banner grafik websteder på internettet, og importere den ind i filmen.

3 Vælg banner grafiske, højreklik på den, og vælg derefter "Konverter til Symbol" fra popup-menuen. Dette åbner Covert til Symbol dialogboksen.

Hvad du vælger, afhænger af, hvordan du oprettede banneret. Hvis du har oprettet det med Flash er tegneværktøjer, skal du vælge banner baggrund eller ramme - en del af banneret omfatter hele bredden og højden af ​​scenen. Hvis du har importeret et banner grafik fra en ekstern kilde, skal du vælge det.

4 Skriv navnet på banneret i "Navn" feltet.

5 Klik på "OK". Flash konverterer det objekt, du har valgt til en knap symbol

6 Gå til panelet Egenskaber og skriv "banner" i instance feltet Navn, det første felt i panelet.

7 Gå til Tidslinje panelet, og klik på "Nyt lag" -knappen - den første knap i nederste venstre hjørne af panelet.

8 Dobbeltklik på det nye lag navn i Timeline panelet til at vælge det. Skriv "Handlinger".

9 Klik på menuen "Window" og vælg "Handlinger". Dette åbner panelet Handlinger.

10 Indtast følgende kode:

banner.addEventListener (MouseEvent.CLICK, onClick);

Denne begivenhed lytteren lytter efter et klik på banneret, og derefter udfører en funktion med navnet "onClick".

11 Tryk på ENTER to gange, og derefter skrive følgende kode:

funktion onClick (hændelse: MouseEvent): void {
navigateToURL (ny URLRequest ( "myURL"));
}

Denne funktion fortæller browseren, hvad URL til at indlæse.

Du kan nu eksportere banneret til en SWF film fil og integrere den i din webside.

TIPS

  • Hvis webadressen er en del af den samme hjemmeside som den side, der indeholder banneret, kan du bruge bare sidenavnet i dit script, såsom:
  • navigateToURL (ny URLRequest ( "minside.html"));
  • Hvis webadressen er på en anden hjemmeside, skal du bruge hele URL, såsom:
  • navigateToURL (ny URLRequest ( "http://www.myWebSite.com"));