Hvordan læser jeg mine Sprint tekstmeddelelser Online?

March 7

Hvordan læser jeg mine Sprint tekstmeddelelser Online?


Mobiltelefon teknologien udvikler med stormskridt. Ikke længe siden, mobiltelefoner var en forholdsvis ny opfindelse. De fleste modeller havde kun grundlæggende funktioner. Nu, mennesker, der regelmæssigt bruger deres telefoner til at surfe på nettet, tage billeder og få retninger, alle i deres fritid. Desværre er der stadig barrierer mellem den totale integration af mobiltelefon og internet-teknologi. Sprint og andre store mobiltelefon selskaber stadig ikke tillade, at deres kontohavere adgang til sms historie online. Selvom ubelejligt, denne regel er i sidste ende på plads for kontohavere privatliv.

Electronic Privacy

Den væsentligste årsag Sprint giver ikke adgang til tekster mobil optegnelser online er at beskytte dig. Mobiltelefon selskaber er omfattet af reglerne i lov om elektronisk kommunikation Privacy, som fastslår, at ingen kan blive vist en persons kommunikation rekord, herunder tekstbeskeder, uden en ransagningskendelse. Nylige sms sager privatlivets fred har sat fokus på dette emne. Nu, mobiltelefon selskaber stræber efter at begrænse mængden af ​​tid tekstbeskeder gemmes på deres netværk og slette poster, når de ikke længere er nødvendig. Dette forklarer også, hvorfor mange telefon selskaber ikke kan hente mistede tekster, når de er slettet, da posterne er blevet udrenset fra både telefonen og den centrale netværk.

Kontakt Sprint

For at få større adgang til din Sprint konto, herunder at regne ud, hvor mange SMS-beskeder er blevet brugt, skal du kontakte Sprint kundeservice. Hvis du ringer fra en telefon på Sprint netværket, skal du trykke på stjerne-2. Ellers nå dem på 888-211-4727. De vil sætte dig i kontakt med deres kontor af virksomhedernes sikkerhed. Dette kontor har større adgang til dine kontoindstillinger.

Kontakt retshåndhævelse

I nogle tilfælde kan du blive bedt om at kontakte din lokale retshåndhævende for at få adgang til din mobiltelefon konto. Denne metode virker ikke altid, men på grund af strenge privatlivsindstillinger, kan det repræsentere din bedste chance for at få adgang til din sms'e historie online.


relaterede artikler