Jeg kan ikke logge ind på Min Yahoo Mail Fordi en andens Security Seal Holder Viser

December 1

Den Yahoo login-sæl, også kaldet sikkerhed segl, er en foranstaltning udviklet til at beskytte brugere mod phishing. Hvis du ser en anden brugers segl på din loginskærm, det kan simpelthen betyde, at en anden person var den sidste til at logge ind på den pågældende computer. Hvis din e-mail og adgangskode ikke virker, og forseglingen nægter at ændre sig, kan være blevet kompromitteret din konto.

Yahoo Log-In Seal

Den Yahoo-login segl består af et personligt billede, som du uploader til webstedet, eller et ikon med tekst, du opretter på Yahoo. Din segl vises altid i øverste højre hjørne af loginfelterne hver gang du forsøger at få adgang til din email-konto. Hvis der ikke sæl vises, eller den forkerte segl vises, kan du være på et websted, der ikke er lovligt tilknyttet Yahoo mail.

Phishing-svindel

Phishing-svindel er rettet mod narre dig til at indsende din Yahoo mail og adgangskode, samt andre personlige oplysninger. Disse svindel omfatter undertiden spoof websites, som er designet til at ligne en rigtig hjemmeside. En spoof websted, der foregiver at være Yahoo email vil ikke have dit log ind-segl, så fraværet af forseglingen på din personlige computer kan være en indikator for, at du ikke er på den virkelige Yahoo site. Hvis du tror, ​​du er på en spoof websted, lukke din webbrowser, genåbne den og manuelt skrive yahoo.com ind i URL-feltet.

Sæler og computere

Din Yahoo mail sign-i forsegling er forbundet med computeren, i stedet for med din Yahoo-id. Som et resultat, skal du tilføje forseglingen til hver computer, hvorfra du jævnligt tjekke din e-mail. Hvis du tjekker din mail for første gang fra en offentlig computer eller af en ven, vil du ikke se segl, eller kan se den tidligere bruger segl. For at fjerne en anden brugers segl, rydde cache og cookies på webbrowseren og forsøge at logge på igen. Hæld aldrig din segl til en offentlig computer.

Få hjælp

Hvis du ikke kan komme ind i din e-mail-konto på grund af et problem med login-segl, skal du klikke på linket "Jeg kan ikke få adgang til min konto" nederst på loginfelterne. Vælg enten "Min adgangskode virker ikke" eller "Min konto kan være blevet kompromitteret", afhængigt af dit niveau af mistanke om, at en anden bruger adgang til din konto og ændrede forseglingen. Brug anvisningerne på skærmen for at sikkert nulstille din adgangskode oplysninger og få adgang.


relaterede artikler