Sådan oprettes Zip-filer med Java

October 18

Zip-filer kan indeholde en eller flere filer, der er komprimeret og lagret på en server eller en privat computer. Java har en intern bibliotek, der samler filer og gemmer dem i en zip-fil. Disse kan hentes senere, emailet, eller bare gemt som et arkiv. Dynamisk oprettelse af zip-filer er en enkel opgave med Java og kræver kun et par linjer kode fra programmøren.

Instruktioner

1 Medtag Javas klassebibliotek. Nedenstående kode indtastes på toppen af ​​Java fil:
omfatter java.util.zip;

2 Opsætning strenge for filen til zip, og placeringen for den gemte fil. Følgende syntaks opstiller både fil- strenge. Bufferen bruges til at indlæse filer i hukommelsen for hurtigere behandling:
String myinfile = \ "c: \\ myfile.txt \"

byte [] mybuf = ny byte [1024]

ZipOutputStream zipout = ny ZipOutputStream (ny FileOutputStream (\ "c: \\ myzipfile.zip \");

3 Opret en filestream at læse indholdet af filen ind i hukommelsen. Filestream er en klasse bruges til at læse filer i Java. Følgende syntaks skaber en filestream til brug senere i koden:
FileInputStream InputStream = ny FileInputStream (myinfile);

4 Tilføj filen læses med filestream variabel i zip-filen. Zip klasse Biblioteket har en metode kaldet \ "putNextEntry \", der kopierer tekstfil ind i zip-fil. Derefter bufferen objekt kopierer de faktiske data i filen i zip-filen:
zipout.putNextEntry (ny ZipEntry (filnavne [i]))

int len

mens ((len = inputstream.read (mybuf))> 0) {
zipout.write (mybuf, 0, len)

}

5 Luk input stream og zip-filen for at fuldføre transaktionen. Følgende kode lukker filerne og frigiver dem til andre processer til at bruge:
zipout.closeEntry ()

inputstream.close ();


relaterede artikler