Sådan bruges en Photosmart Wireless Printer

September 20

Sådan bruges en Photosmart Wireless Printer


En trådløs printer kan du udskrive uden at skulle tilslutte din printer op direkte til en computer. Den er forbundet til en trådløs router, som derefter kan kommunikere med computeren via Wi-Fi. Det holder dig fra at skulle forbinde kabler, der kan få sammenfiltrede eller ledninger du måske tur på i dit kontor eller hjemme. Det giver dig også mulighed for at tilslutte et ubegrænset antal computere til printeren, som du ikke behøver at bekymre sig om Ethernet-porte, der kører ud.

Instruktioner

1 Tilslut din Photosmart trådløs printer til routeren ved hjælp af USB-kablet eller Ethernet-forbindelse.

2 Installer Photosmart trådløs printer som en netværksprinter. For at gøre dette, skal du klikke på "Start" knappen på din computer, og klik derefter på "Enheder og printere". Vælg "Tilføj en printer" og derefter klikke på "Installer printer som en netværksprinter." Vent til din printer til at registrere de tilgængelige printere, der er tilsluttet til den. Klik på Photosmart trådløse printer navn for at installere driverne til printeren på computeren. Klik på "Have Disk" og indsætte den cd, der fulgte med printeren i drevet. Klik på "Browse" og vælg cd-drevet. Vent til installationen er færdig.

3 Del den trådløse printer med andre brugere. Hvis du arbejder i en netværksgruppe og der er kun én printer, så kan du dele denne trådløse printer med dem. For at gøre dette, skal du kontrollere "Deling Option".

4 Udskriv fra computeren ved hjælp af denne trådløse printer. Før du udskriver, skal du sørge for, at papirbakken er fyldt med papir. Indstil derefter det papirformat, du vil bruge. Klik på menuen "Filer" på printeren, og vælg derefter "Udskriv". Vælg Photosmart trådløs printer, og klik derefter på knappen "Egenskaber". Klik på "Funktioner" under "Egenskaber". Under "Tilpasningsindstillinger", tjek den passende størrelse af papiret i at udskrive. Klik på "OK" knappen bagefter for at starte udskrivningen.


relaterede artikler