Sådan redigeres en RMVB fil

November 4

Den RMVB format udviklet af RealNewtorks at kode digital video bruges af Real Player komprimerer medierne betydeligt. I modsætning til sin forgænger, RM-format, RMVB komprimerer medier ved hjælp af en variabel bitrate. Mens en variabel bitrate optimerer video streaming og afspilning, det kompromitterer videoredigering proces, fordi optagelserne ikke er kodet konsekvent. Før en RMVB fil kan redigeres, skal det omdannes til en anden digitalt videoformat, der bruger en konstant bitrate.

Instruktioner

1 Hent og installer et videoredigeringsprogram. Vælg software, der opfylder systemkravene.

2 Brug en fil konvertering program til at konvertere RMVB fil til en anden type digital video. Vælg et output format understøttes af videoredigeringsprogram.

3 Start videoredigeringsprogram. Opret et nyt projekt for den redigerede video.

4 Importer video kilde fil i projektet og medierne belastninger på et klip tidslinje. Ud over en aflevering hoved, ind og ud punkter vises på tidslinjen. Disse markører er anvendt til at isolere optagelser.

5 Set i og ud punkter omkring en sektion af den video, der skal fjernes. Vælg kommandoen "Slet".

6 Set i og ud punkter omkring en sektion af den video, der skal gentages. Vælg kommandoen "Kopier". Træk play hoved til indsætningspunktet på klippet tidslinjen og vælg kommandoen "Indsæt".

7 Set i og ud punkter omkring en sektion af den video, der skal omplaceres. Vælg "Cut" kommando. Træk play hoved til indsætningspunktet på klippet tidslinjen og vælg kommandoen "Indsæt".

8 Reverse redigering ændringer ved at vælge kommandoen "Fortryd". Vælg kommandoen "Redo" at ansøge igen redigeringsændringer.

9 Gem projektet og gøre ændringer ved at vælge kommandoen "Save".

10 Eksporter redigerede video fra projektet. Angiv video output specifikationer og programmere en placering til at gemme filen. Vælg eller kommandoen "Export" "Gem" for at indkode filen. Det videoredigeringsprogram bekræfter, når den redigerede video er blevet eksporteret.

11 Luk videoredigeringsprogram ved at vælge kommandoen "Exit".

TIPS

  • iWisoft Free Video Converter og Zamzar er to gratis programmer der konverterer RMVB filer i forskellige digitale videoformater. MPEG Streamclip og Avidemux er to gratis video redigering programmer, der er tilgængelige i Windows og Mac-versioner. MPEG Streamclip accepterer AVI, DV, MOV og MP4 inputfiler, mens Avidemux accepterer 3GP, ASF, AVI, FLV, MKV, MOV, MP4, MPG, OGM, TS og WMV inputfiler.

relaterede artikler