Sådan foretages fejlfinding Cisco Systems Wireless LAN Module

September 6

Sådan foretages fejlfinding Cisco Systems Wireless LAN Module


Cisco Wireless Services Module (WiSM) er en del af Cisco Wireless LAN Controller familie. WiSM virker med andre Cisco apparater til at levere en trådløs løsning, som understøtter stemme, trådløse data og video applikationer. Cisco WiSM integreres i Cisco Catalyst 6500-serien Switch, en Cisco Catalyst 6500 Supervisor Engine 720 og en Cisco 7600 router. Fejlfinding af WiSM er påkrævet, når signalerne ikke får igennem til fejlfinding router.The begynder med WiSM forbindelsen.

Instruktioner

1 Skriv "enable" at komme ind i privilegerede tilstand af router eller switch. Det privilegium tilstand vil se sådan ud "Router #"; Det er redaktør tilstand, hvor du indtaster router kommandoer. Denne privilegerede editor tilstand er automatisk. Alle fejlfinding kommandoer vil ske i privilegerede tilstand. Af alle disse kommandoer, hvis der er en periode i slutningen, ignorere det.

2 Skriv kommandoen "show version." Det er udgangspunktet for enhver fejlfinding. Dette viser oplysninger om den aktuelle konfiguration. En funktion der vises, er IOS-version kører. Den WiSM kræver en tilsynsførende 720 på en IOS-version 12.2 (18). Hvis det ikke har 720, eller den korrekte IOS versionen, vil der være problemer med modulet.

3 Skriv "show-modulet." Brug denne kommando til at kontrollere, at Cat6k har et WiSM kortet og tilsynsførende 720 motor. Det vil også vise antallet af porte på kortet.

4 Type "show wism status" for at verificere placeringen af ​​WiSM modulet. Denne information kan være nyttig til at lokalisere andre udformninger på modulet.

5 Skriv "show wism modul 4 controller 2 status." Dette vil bekræfte WiSM status. Du vil være på udkig efter en "oper-up" information brik til at kontrollere controllerens driftsstatus. Modulet 4 portion identificerer placeringen af ​​åbningen i controller 2; det kunne være anderledes.

6 Skriv "show-interface stammen." Dette vil bekræfte, at WiSM og VLANs har trunking defineret. Hvis du har mistanke om, at et problem, der sker med VLAN, ville dette være din starter fejlfinding point.

7 Skriv "Vis EtherChannel load balance." Denne kommando vil kontrollere den korrekte belastning balance algoritme. Algoritmen skal være src-dst-IP. Hvis denne algoritme ikke er til stede, skal du bruge kommandoen "port-kanal load-balance-IP src-dst" i config mode for at nulstille den.

8 Skriv "show-interface summary" for at kontrollere status for konfigurationen fra WiSM side. Her en oversigt afbildning af grænsefladen vises. Du vil se grænseflade navn, havnen VLAN id, IP-adresse, type og ansøgningen manager.


relaterede artikler