Sådan Konverter SolidWorks til Flash

August 9

SolidWorks er et professionelt CAD modellering program, der bruges til at skabe modeller af maskiner, konstruktioner og mange andre objekter. Mens du kan rotere og undersøge en model i SolidWorks, hvis du ønsker at aktivere en person uden programmet for at se dit arbejde skal du konvertere det. Den hyppigst anvendte ansøgning om at skabe online præsentationer er Adobe Flash. Kom billeder af din SolidWorks projekt ud af programmet og ind Flash er forholdsvis enkel.

Instruktioner

1 Start SolidWorks og åbn den model, du vil sende til Flash.

2 Vælg "CustomTools" fra menuen og fra valgmulighederne vælg "Brugerdefinerede indstillinger." I dialogboksen skal du klikke på fanen midten, og vælg "Conversion". Vælg "JPEG" format.

3 Klik på "Tilføj" i næste dialogboks, skal du bruge rullemenuerne til at navngive filen og vælge det sted, du vil gemme i. Klik på "OK" to gange.

4 Gå til det øverste venstre og åbne "Custom Udskriv". Vælg det udskriftsjob, du lige har oprettet, og klik på "OK." JPEG vil blive gemt til den placering, du har valgt.

5 Start Adobe Flash. Klik på "ActionScript 3." Vælg "File" i menuen og vælg "Import". Fra valgmuligheder, vælg "Importer til bibliotek." JPEG fra SolidWorks vises nu i biblioteket klar til brug.


relaterede artikler