Sådan får du High Speed ​​Internet i et landområde

September 20

Sådan får du High Speed ​​Internet i et landområde


Mange mennesker i landdistrikterne ikke betjenes af kabel eller DSL mener, at høj hastighed er ikke tilgængelig. Men der er muligheder, der kan give bredbåndsadgang til internettet til selv nogle af de mest afsidesliggende steder. Mens disse muligheder er normalt dyrere og ikke så hurtigt i mange tilfælde som kabel eller DSL, er de stadig giver hastigheder flere gange hurtigere end dial-up internetadgang. De tilgængelige indstillinger afhænger af dine behov og geografi i området omkring det sted, der skal serviceres.

Instruktioner

Rural High Speed ​​Internet Access

1 Kontroller, om trådløs internetadgang er tilgængelig i dit område ved at besøge wispdirectory.com/. Identificer de virksomheder, der servicerer det område, du bor i og check at se, hvilke priser og muligheder hastighed de tilbyder. Under de rette betingelser, kan trådløst internet være næsten lige så hurtig og pålidelig som DSL.

(Se reference 1)

2 Overvej at bruge bredbånd via satellit. Selvom det ikke er egnet til gaming eller tidstro talekommunikation, kan satellit bredbånd giver download hastighed sammenlignes med DSL med ny teknologi og betragtes som en "altid på" forbindelse.

(Se reference 1)

3 Kontroller, om din mobiltelefon udbyder giver også cellulære bredbånd i dit område. Selvom det ikke er nær så hurtigt som DSL eller kabel, cellulære bredbånd (ofte omtalt som 3G, 4G, eller EVDO) kan stadig give dig en stabil internetforbindelse med en meget højere hastighed end dial-up.

TIPS

  • Udførelsen af ​​landdistrikterne bredbånd nævnte muligheder er meget afhængig af det sted, hvor det er installeret. Sørg for, at uanset hvad du vælger omfatter muligheden for dig at annullere tjenesten uden sanktioner, hvis du synes, at det ikke fungerer godt i dit område.

relaterede artikler