Sådan Blur Edges i Publisher

September 17

Sådan Blur Edges i Publisher


Skæve på Microsoft Publisher til dine desktop publishing behov kan hjælpe dig med at udviske grænsen mellem dig og en professionel printer, men du bliver nødt til at tage en anden taktik, når at få kunstnerisk i programmet. Selvom Publisher giver dig frie tøjler i at designe alt fra visitkort til løbesedler til kofanger klistermærker, betyder det ikke har en stor samling af tegneværktøjer. For at udføre noget som en sløret kant effekt, skal du få en lille smule kreativ med, hvad softwaren indeholder.

Instruktioner

1 Start Publisher og åbne dokumentet med posten med kanterne at sløre (eller åbne et tomt dokument). For at tilføje en grundform, klikke på fanen "Indsæt", klik på knappen "Shapes", vælge en form og træk for at tegne den på Publisher side.

2 Klik på knappen "Shapes" igen og vælg "Scribble" værktøj; det er tilden ved enden af ​​afsnittet Lines.

3 Placer markøren, som nu er en blyant-ikon, i den ene ende af kanten at sløre. Tryk og hold venstre museknap nede. Træk markøren frem og tilbage, hvilket skaber en fuzzy linje look. Løft ikke fingeren fra museknappen, indtil du er færdig med den kant. Publisher sætter sløret linje udseende du bare intim og åbner orange tap Tegnefunktioner.

4 Klik sløring du bare trak at sikre, at det er valgt. Klik på "Shape Outline" menuen på Tegnefunktioner fanens bånd.

5 Klik på "Mønster" i drop-down menuen, og klik derefter på fanen "Mønster" på den mønstrede Lines pop-up vindue.

6 Klik enten "Large konfetti" eller boksen "Små konfetti" i Mønster sektion. Lad standardindstillingerne som sort og hvid eller ændre dem til din foretrukne sløre farve. Klik på "OK". Du kan gå tilbage og eksperimentere med blur mønstre, indtil du har det udseende, du ønsker.

7 Gentag processen med Scribble værktøj for hver kant påkrævet. Det kan være nyttigt at skrive ned din valgte mønster og farve for at sikre alt kampe.

8 Gem den Publisher dokument med et nyt navn for at beskytte den oprindelige; redde med det samme navn at overskrive originalen.

TIPS

  • Denne vejledning gælder for Publisher 2013, 2010 og 2007. Du kan finde flere forskelle mellem programmerne udfører andre funktioner, såvel som i andre versioner af softwaren.

relaterede artikler