Hvordan kan jeg downloade hjemmesider fra min FTP-server?

September 22

FTP står for "File Transfer Protocol", og er en bekvem måde at hurtigt at overføre filer til og fra web-servere og computere. Det er en separat, mere direkte protokol end HTTP, HyperText Transfer Protocol, der eksisterer specifikt til at trække websites fra servere og vise dem på web-browsere. Ved hjælp af en FTP-server, kan du nemt downloade og uploade filer, mapper eller hele websteder.

FTP-klienter

FTP klienter er programmer der tillader dig at interagere med din FTP-server via en enkel brugergrænseflade. Ud fra følgende betragtninger uden en klient, du måske nødt til at skrive kommandoer i en prompt, en FTP-klient er mere visuel og giver mulighed for at trække og slippe. En håndfuld gratis FTP klienter er tilgængelige for download online; en af ​​de mest kendte er FileZilla.

Tilslutninger

For at forbinde til din FTP-server gennem en åben FTP-klient, skal du tre oplysninger: værtsnavnet, brugernavn og en adgangskode. Under mange hosting planer, vil brugernavn og adgangskode være identiske med dem, du angiver, når du har tilmeldt dig med værten. Ligeledes værtsnavnet følger normalt en simpel formel: ". Ftp.yourdomainname.com"

Input at oplysninger i din FTP-klient, og klik på knappen "forbinde". Hvis det ikke virker, skal du kontakte din vært og spørge, hvordan at oprette en FTP-konto.

Overførsel

Når din FTP-klient er tilsluttet din FTP-server, overførsel af store mængder filer skal være nemt. En del af skærmen vil vise biblioteksstrukturen i din egen computer; den anden sektion vil vise biblioteksstrukturen af ​​din webserver. For at downloade din hjemmeside, skal du finde "public_html" eller "htdocs" mapper og klikke og trække den til din computer. Afhængigt af hvor stor din hjemmeside er, vil det sandsynligvis tage en kort tidsperiode for at overføre helt.