Hvordan man laver en Canon MP210 Print trådløst

April 30

Du kan tilslutte Canon MP210 printer, så du kan udnytte de funktioner i printeren fra enhver computer på netværket. Canon MP210 printer ikke funktionen indbygget trådløse kort, men du kan stadig tilslutte enheden til din router for at befri printeren fra begrænsninger af kablede netværk. Brug USB-porten på routeren eller adgangspunktet at inkludere enheden i dit trådløse netværk i dit hjem eller kontor.

Instruktioner

1 Sluk din router.

2 Sæt USB-kablet i USB-porten på bagsiden af ​​printeren, og sæt den anden ende i USB-porten på routeren eller adgangspunktet.

3 Tænd din router til at oprette en forbindelse til printeren.

4 Klik på knappen "Start" og klik på "Enheder og printere" valgmulighed. Klik på "Tilføj en printer" og klik på "Tilføj netværksprinter, trådløs eller Bluetooth-printer" i det vindue, der vises. Din computer vil søge efter netværksenheder.

5 Klik på indstillingen "Canon MP210" og klik "Næste". Klik på "Install Driver" i meddelelsen, der vises for at installere den nødvendige software til at sende kommandoer til printeren. Åbn et Word-dokument, billede eller datablad, og klik på "Udskriv". Klik på "Canon MP210" i listen over printere, og klik på "Udskriv" for at udskrive trådløst med Canon MP210.


relaterede artikler