HP Pavilion Laptop Power Er Ikke i orden

June 12

HP Pavilion Laptop Power Er Ikke i orden


HP Pavilion bærbare computere lider af de samme årsager til strømsvigt som andre laptop. Mens et fuldstændigt tab af magt kan pege på et internt problem i nogle tilfælde magt problemet stammer uden den bærbare computer; for eksempel forårsaget af en dårligt fungerende stikkontakt eller strømkabel. Systematisk fejlfinding kan hjælpe med at indsnævre oprindelsen af ​​den ulejlighed.

Stikkontakt

Den første og letteste ting at kontrollere, om din bærbare computer har ingen magt er udløbet den er tilsluttet. Nogle gange kredsløbet fodring udløb kan rejse, der forårsager alle forretninger og kontakter tilsluttet denne breaker at gå død. Prøv at tilslutte et andet elektrisk apparat i. Hvis denne enhed ikke fungerer, skal du kontrollere sikringsboksen og nulstille breaker switch. Hvis det virker, ved du, at din bærbare magt problem ligger et andet sted.

AC Adapter

De fleste bærbare adaptere har en rektangulær kasse på deres ledninger, som regel med en lille LED-lys på den for at indikere magt. Hvis lyset er tændt, ledningen er modtager strøm fra stikkontakten. Kontroller, at stikkontakten stikket er sikker og så er stikket på bagsiden af ​​selve laptop. Mange bærbare ledninger afbryde adapteren kassen, hvilket resulterer i to stykker --- den del, der forbinder den bærbare computer til adapteren, og den del, der sættes i væggen. Spænd forbindelsen mellem adapteren boksen og den bærbare computer stik ledningen. Hvis alt synes godt, kan magt problemet ligge i din HP bærbar selv.

Batteri

Hvis din magt problemet opstår, mens du kører din bærbare computer fra batteriet, så prøv at slukke den, tilslutte adapteren i og tænder igen. Batteriet kan have ringe eller ingen afgift venstre. En bærbar computer, der starter op på adapteren, men ikke på den alene batteri kan have en funktionsfejl, mis-siddende eller dødt batteri. Prøv at fjerne og genindføre batteriet for at eliminere en off-kilter forbindelse. Tillad den bærbare computer til at forblive tilsluttet natten over for at give batteriet en fuld opladning. Hvis batteriet stadig ikke holde en afgift, kan det være ved slutningen af ​​sit liv og kræver udskiftning.

intern funktionsfejl

Ethvert antal interne funktionsfejl forårsager bærbare computere til at miste magten, herunder kortslutninger, løse forbindelser og korroderet ledninger. For eksempel, en drik spild, især for en sukkerholdig drik ligesom sodavand eller juice, kan skade den bærbare indvendige arbejder ved at indføre fugt, og efterlader en tyk, klæbrig rester bag. I tvivlstilfælde, søge råd og hjælp fra en professionel tekniker.


relaterede artikler