Hvordan forbinder jeg Inspire A500-højttalere til en bærbar?

August 30

Hvordan forbinder jeg Inspire A500-højttalere til en bærbar?


Højttaleren Kombinationen Inspire A500 er et 5.1 højttalersystem produceret af Creative Technology Limited. Det består af fem højttalere og en enkelt subwoofer, som giver lavfrekvente lyde til balance. Systemet bruger en kabelforbundet fjernbetjening, og er magnetisk afskærmet for at undgå interferens med andre komponenter. Selvom hvert kabel er forskellige, og skal forbindes til den relevante port, enderne af lydkablerne er identiske, så det er ligegyldigt hvilken ende er forbundet.

Instruktioner

1 Tilslut den grønne lydkabel hedder Line Out 1 til den bærbare computer lydkort og subwoofer. Sæt den ene ende i den bærbare computer Jack 1, og den anden ende i porten på subwooferen mærket Front Audio indgang.

2 Sæt den sorte Line Out 2 lydkabel i den bærbare computer og subwooferen. Tilslut den ene ende til den bærbare computer Jack 2 port, og fastgør den anden til subwooferen i porten mærket Rear lydindgang.

3 Fastgør den orange Line Out 3 kabel til den bærbare lydkort og subwooferen. Tilslut den ene ende til Jack 3 port af den bærbare computer lydkort, og tilslut den anden ende af lydkablet til subwooferen Center Subwoofer Audio Input port.

TIPS

  • Arranger højttalerne i en cirkulær formation omkring subwooferen at give den bedste konfiguration til surround sound.