Sådan oprettes et billede i en e-mail med arbejde Links

February 26

E-mail hjælper dig med at kommunikere med verden omkring dig. Du kan tilføje billeder til din e-mail og dele din sommerferie, barns nye billeder eller college eksamen med andre. Når du sender flere billeder, størrelsen af ​​dine e-mail stiger, bremse sin indlæsningstid. Du kan vælge at oprette et link fra billedet til en hjemmeside efter eget valg i stedet, så dine venner vil have adgang til dit billede galleri. Selvom du blot kan tilføje link til din tekst, kan du linke dine billeder så godt. Hvert billede kan linke til det samme eller et andet website.

Instruktioner

I Outlook Express

1 Åbn din e-mail-software og vælg "Opret ny".

2 Tilføj det billede, du vil indsætte i din e-mail ved at klikke på "Indsæt" og derefter "Picture".

3 Klik på "Gennemse" og navigere til at finde billedet på din computer eller det sted, hvor de gemmes, og dobbeltklik på den. Billedet bliver placeret i din e-mail.

4 Tilføj en alternativ tekst til dit billede (valgfrit) ved at højreklikke på den og vælge "Egenskaber". Indtast din tekst i Alternativ Text tekstfeltet, og klik derefter på "OK".

5 Vælg billedet i din e-mail og klik på "Indsæt" og "Hyperlink". Indtast den fulde webadresse i URL feltet, hvor du gerne billedet er knyttet til, og klik på "OK" for at lukke dialogboksen Hyperlink.

I Microsoft Outlook

6 Gå til Microsoft Outlook og klik på knappen "Ny".

7 Vælg "Indsæt" og "Picture" og derefter vælge den placering af dit billede. Find det billede, du vil tilføje, og dobbeltklik på den for at placere den i din e-mail.

8 Tilføj en alternativ tekst til dit billede (valgfrit) ved at højreklikke på den og vælge "Formater billede." Klik på fanebladet "Web" og skriv din tekst under Alternativ tekst. Klik på "OK", når du er færdig.

9 Klik på billedet for at vælge det. Gå til "Indsæt" og "Hyperlink".

10 Vælg "Eksisterende fil eller webside" under Link til i dialogboksen Indsæt hyperlink. Indtast den fulde adresse på det websted, du vil linke til inde i Address tekstboks, og klik derefter på "OK".

11 Sammensæt din e-mail, som du plejer, og klik på "Send". Modtageren vil modtage dit billede med arbejde links, hvis hun er forbundet til internettet.

TIPS

  • Tilføj en alternativ tekst til dit billede, så modtagerne kan læse, hvad billedet indeholder selvom billedet er blokeret.
  • På grund af stigningen af ​​virus og spam, kan din e-mail klient forhindre billeder i at blive vist i en e-mail.