Sådan Fix Baggrund i Windows

March 11

En computer baggrund eller tapet er et billede, der vises på computerens skrivebord bag desktop ikoner og vinduer. Computere har ofte simple baggrunde sæt som standard. Ændring af tapet er en måde at personliggøre din computer. Windows-computere kan opleve problemer, hvor baggrundsbilleder undlader at laste eller objekter forbliver fast på skærmen, selv efter at de er lukket. Der er et par måder at løse problemer med displayet, der påvirker baggrunden.

Instruktioner

Opdater Display

1 Klik på "Start", "Control Panel" og derefter "Adjust skærmopløsning."

2 Skift drop-down værdi ud for "Resolution" og klik på "Anvend". Skærmen vil genopfriske og anvende de nye indstillinger.

3 Klik på "Tilbage". Skærmen vil genopfriske og gå tilbage til de oprindelige indstillinger. Skærmen forfriskende kan fastsætte stak objekter og gøre en baggrund ud til, at kunne ikke indlæses.

4 Genstart computeren. Hvis trin 1 til 3 ikke virker, kan genstarte computeren løse problemet.

Sæt en ny baggrund

5 Klik på "Start" og "Control Panel" og derefter skrive "Desktop baggrund" i Kontrolpanel søgefeltet. Klik på "Skift skrivebordsbaggrund."

6 Klik på det billede, du vil bruge som din baggrund fra listen eller klik på "Browse" og dobbeltklik på det billede, du ønsker at bruge fra listen i computerens filer og mapper.

7 Klik på "Gem ændringer".

TIPS

  • Du kan indstille et billede til en stationær baggrund ved at højreklikke på objektet og vælge "Sæt som skrivebordsbaggrund."

relaterede artikler