Hvordan man opbygger en Top-Selling websted med Affiliate Internet Marketing

March 9

Hvordan man opbygger en Top-Selling websted med Affiliate Internet Marketing


Affiliate marketing er en aktivitet, der indebærer at sælge andre folks produkter og tjenester. Til gengæld for at gøre salg, modtager du affiliate provisioner, som er en del af salg, du foretager. Opbygning af en top-sælgende affilieret marketing website tager nogle færdigheder og tid, men at lære CMS (content management system) platforme såsom Wordpress eller hvordan du bruger affiliate software.

Instruktioner

Sætte op

1 Beslut om strukturen af ​​din top-sælgende affilieret marketing website. To mulige strukturer omfatter oprettelse af en gennemgang site hvor anmeldelser er skrevet om fremhævede affilierede produkter eller skabe et affilieret produkt butik, der viser mange forskellige typer af produkter på én gang, med grundlæggende beskrivelser af hver.

2 Køb et domænenavn. Vælg et navn, der passer til dine behov for et affilieret marketing website. Domænenavne kan købes og registreret på internet-registratorer såsom GoDaddy.com og kan fås for så lidt som $ 7 til $ 10 for en årlig registrering.

3 Abonner på en månedlig web hosting service til at have et sted at være vært for dit websted. For et affilieret marketing website, ville en "delt" hosting-konto være tilstrækkelig, men der er også "dedikerede" hosting planer, der bruger flere server og database ressourcer. De funktioner og særlige aspekter af hver type af web-hosting service plan kan findes på de enkelte udbyders hjemmeside; se til anmeldelser af web-hosting-tjenester på CNET, TopTenReviews, og andre steder, der giver udtalelser om web værter. Et par eksempler værter inkluderer GoDaddy, Host Gator og LiquidWeb.

4 Beslut hvilke affiliate produkter, du ønsker at fremme og tilmelde dig med de respektive tjenester. Marketing produkter kræver ofte hjælp af en "hoplink", som er den webadresse, der oprettes, når du vælger et bestemt produkt at fremme. Nogle affiliate markedspladser omfatter ClickBank, Kommissionen Junction og PayDotCom.

Oprettelse af en anmeldelse site

5 Installer en blogging platform på dit affiliate marketing website via din web-hosting kontrolpanel. Mange web-hosting-tjenester vil have automatiske installation, såsom et program kaldet Fantastico, der øjeblikkeligt skaber en blog websted fra Wordpress, Joomla eller anden blog platform eller content management system (CMS).

6 Tilpas din blog, så det ser ud som et professionelt udseende og autoritative hjemmeside. Upload en professionel affiliate tema eller skabelon til dit websted, hvis du bruger Wordpress eller Joomla; temaer og skabeloner kan findes på websteder som ThemeForest.net og TemplateMonster.com. Tilpas hjemmesiden med andre designelementer, såsom med logoer, farver og layout. Der henvises til brugermanualen eller hjælpe guide for hver CMS eller skabelon, som du bruger til at oprette dit websted for specifikke instruktioner om at ændre stedet elementer.

7 Post anmeldelser på din hjemmeside og yderligere sider om affilierede produkter, som du er fremme. Skriv en artikel, der beskriver fordele og funktioner i det produkt, som du markedsføring. Glem ikke at inkludere et billede af affiliate produkt; hyperlink produktet billedet til "hoplink" for købet link forfatternes, som giver dine læsere til at klikke på billedet og betale for produktet. Brug "hoplink" andre steder i hele review artikel, så læserne vil have rigelig chancer til at klikke og købe produktet.

8 Organiser din top-sælgende affiliate marketing gennemgang hjemmeside ved at skabe en ren og pæn navigations struktur. Opret side kategorier og hierarkier i dit CMS (dvs. Wordpress eller Joomla) kontrolpanel så læserne nemt kan finde produkter, de er interesseret i.

Affiliate Store

9 Beslut på affiliate butik software, du vil bruge til din hjemmeside og downloade softwaren til dit skrivebord efter køb. Der er flere populære dem, der kan bruges, hver med sine egne funktioner og fordele. Et par eksempler indbefatter AffiliStore og AffiliStore Plus. Funktioner, der er vigtige at have i en affiliate butik software omfatter butik design tilpasning og produktfeeds at trække information og produkter fra affiliate markedspladser.

10 Upload affiliate butik software til din hjemmeside via din web-hosting kontrolpanel. Se den specifikke software installationsvejledning eller Vigtigt-filen om hjælp; du måske nødt til at oprette en MySQL-database eller følge andre særlige instruktioner. Spørg en repræsentant fra din web-hosting service, hvis du har brug for hjælp.

11 Tilpas dit affiliate butik website. Skift skabelonen, farver, eller layout af affiliate butik, der passer til dine præferencer, hvis softwaren tillader det. Indsæt CSV (kommaseparerede værdier) produkt feeds fra affiliate netværk såsom Affiliate Window eller betalt på resultater at vise affiliate produkter. Opret produkt og kategori navigation for at give de besøgende på dit websted til hurtigt at finde produkter, de ønsker. Se vejledningen i brugervejledningen til særlige affiliate software, du bruger til din hjemmeside.


relaterede artikler